Billiga Fotbolls landslagströja Tyskland Hemmaställ EM 2024 Herr Tröja Toni Kroos 8

kr426.00

Storleksguiden
Nollställ
Namn Nummer

Namn / Nummer

Andra alternativ

Fotbollsockor

Leg Guard

FIFA World Cup Qatar 2022 Patch Set

Få 10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: trojorfotboll6

Produkt Pris: kr426.00
Totalt Alternativ:
Totalt:

Beskrivning

Billiga Fotbolls landslagströja Tyskland Hemmaställ EM 2024 Herr Tröja Toni Kroos 8.Tysklands EURO 2024 Hemmatröja är en avancerad design som fjäderstar i traditionella färger. Denna tröja är utformad för att ge en fantastisk komfort och passform samtidigt som den bär det tyska landslaggets stolthet. Det distinktiva mönstret och de prydliga detaljerna minns om landskapsskönheten och kulturarvet i Tyskland. Tröjan är utrustad med teknologi som säkerställer ventilation och torgue, vilket gör den perfekt för både supportrar och spelare. Genom att bära denna tröja uttrycker du din lojalitet och passion för det tyska landslaget under Euro 2024.

Tips om tryck: Om namnet och numret på bilden är exakt vad du vill behöver du inte ange den igen. Om inte, ska du ange önskat namn och nummer.

Tips om tvätt: Det rekommenderas att tvätta fotbollströja för hand. Om du vill använda tvättmaskin, kom ihåg att vända fotbollströja sedan tvätta den. Och fyll maskinen med kallt vatten och använd en mild tvättcykel så att du kan skydda färgerna mer.

Mer information

Herr storlek

S, M, L, XL, XXL

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Billiga Fotbolls landslagströja Tyskland Hemmaställ EM 2024 Herr Tröja Toni Kroos 8”