Publicerad den Lämna en kommentar

Al Ain v Al Hilal: Rahimi blir hattrickhjälte för UAE i ACL-semifinalen

Skippa de extra 24 timmarna, Al Ain hade förmodligen väntat en hel livstid på detta. Klubben från Förenade Arabemiraten tog sig an Al Hilals tunga världsrekordhållare i en semifinal i Asian Champions League och, främst tack vare 38 fascinerande minuter i första halvlek, satte de sina rivaler på plats.

Al Ain, som blev asiatiska mästare 2003 och har kommit tvåa två gånger sedan dess,Al Hilal tröja leder med 4-2 efter första matchen och har ännu ett anmärkningsvärt resultat från en annan uppvisningsmatch.

Hilal, fyrfaldiga mästare och tvåa så sent som förra året, måste slicka såren och komma igen, eftersom det första mötet vändes till motståndarnas fördel tack vare mod och kapacitet.

På Hazza bin Zayed Stadium på onsdagskvällen blev Hilal till stora delar utspelade och skakade i sina grundvalar, det saudiska laget med 34 raka segrar blev till slut besegrat. Denna världsrekordserie fick ett abrupt slut.

Soufiane Rahimi gjorde hattrick, Al Ains starkast lysande stjärna, och hans öppningsmål och två omvandlade straffar tog honom långt upp i ledningen som turneringens bästa målskytt. Samtidigt skickade det hemmapubliken i extas.

Naturligtvis återstår 90 minuter och mer i detta fortfarande spännande möte mellan två av Västasiens mest framstående klubbar. Men just nu drömmer Al Ain om en första kontinental krona på mer än två decennier. Halvvägs till finalen kan de åtminstone avsluta det första uppdraget i Riyadh om sju dagar.

Det tog dem bara sex minuter på onsdagen att sätta hjulen i rullning. Rahimi snappade upp en djupledsboll, sprang igenom och sköt ett skott som gick in under Mohammed Al Owais i Hilals mål. Det var marockanens nionde mål under en svindlande säsong och han gick därmed upp i ledningen i skytteligan.

Halvvägs in i den första halvleken gjorde Rahimi sitt andra mål. Efter 23 minuter skickades han förbi Hilal-försvaret, blev fälld av Al Owais och efter en lång VAR-kontroll för att avgöra om han hade varit offside, tryckte den formstarke frontmannen kyligt in ledningsmålet från straffpunkten. Al Ain var på gång, Hilal i gungning.

Sju minuter från halvtid hade Rahimi och värdarna ett tredje mål. Den här gången sprang Erik fram från sin backposition och när han avancerade in i Hilals straffområde blev han nedriven av Ali Al Bulaihi. Hilal-försvararen, som alltid är en huvudperson, bedyrade sin oskuld, domaren övertalades att konsultera VAR men efter en tid utdömde han straffen.

Återigen skickade Rahimi Al Owais åt fel håll. Efter att ha gjort tre mål under två perioder i förra månadens kvartsfinaltriumf mot Hilals grannar Al Nassr, behövde Rahimi 38 minuter för att matcha det.

Men sedan fick Hilal en uppenbar livlina. Inte långt in i den andra halvleken skickade Sergej Milinkovic-Savic in ett lågt inlägg från höger till Malcom, som avslutade från nära håll. Brasilianaren, som haft en fantastisk debutsäsong med Hilal, fick bollen och nickade rakt mot mittcirkeln.

Men Al Ain slog tillbaka direkt. Ännu en gång fälldes Rahimi i straffområdet, Manchester United tröja den här gången av Kalidou Koulibaly. VAR fick dock återigen agera och Kaku tog på sig ansvaret. Paraguayanen, som tillbringat tid i Saudiarabien med Al Taawoun, svepte in sin straffspark i hörnet.

Hilal slog dock tillbaka. Det återstod 12 minuter när Al Ains målvakt Khalid Essa räddade bra från Milinkovic-Savic men inte kunde rensa. Med bollen lös vände Salem Al Dawsari och satte bollen i mål, samtidigt som Hilal tog sig tillbaka från avgrundens rand.

De har fortfarande en bit kvar. Vid 4-2 – Al Dawsari skakade en stolpe på tilläggstid – har den asiatiska fotbollens storstjärnor, som mer än någonsin är fulla av stjärntalanger, blicken riktad rakt ner i tunnan.

De kan definitivt inte avskrivas. Utan tvekan kommer Al Ain att behöva en dubbel uppvisning i Riyadh nästa vecka. Men under en vild onsdagskväll i Garden City visade de att det var värt att vänta 24 timmar.

Harry Kane hyllar Bayerns ”kamp” efter att ha slagit Arsenal i Champions League-semifinalen

fotbollskläder barn Harry Kane hyllade Bayern Münchens ”kamp och slit” efter att det tyska laget avancerade till Champions League-semifinalerna onsdagkväll på bekostnad av anfallarens gamla rivaler Arsenal.

Med kvartsfinalomgången jämn vid 2-2 efter förra veckans första möte på Emirates Stadium i London, gjorde Bayern hemmafördelen till sin fördel, med Joshua Kimmich som nickade in en 63:e-minuten-header för att ge värdarna en 1-0-seger på natten och en 3-2-seger sammanlagt.

Tyska internationella Kimmich tajmade sin körning till boxen perfekt för att koppla upp sig med Raphael Guerreiros kors och sätta Bayern, som tidigare hade träffat virket två gånger från en dubbelchans, i förarsätet.

Bayrarna, som upplever sin sämsta inhemska säsong på mer än ett decennium, kommer härnäst att möta Real Madrid i den sista fyra, medan utgående Bayern-chefen Thomas Tuchel blev den första tyska tränaren att nå semifinalerna med tre olika lag.

”Otrolig seger. Det har varit en tuff säsong för oss, och vi har varit tvungna att kämpa och slita ibland,” sa Kane, som trots Bayerns kollektiva kamp inhemska denna säsong har varit fruktbar med 39 mål i alla tävlingar, inklusive sju i Champions League.

”Idag var det bara det – vi visste att det skulle bli en tuff match men också att hemma kunde vi göra skillnad med våra fans där.

”Som alltid i sådana här typer av matcher, var första halvlek lite fåordig. Vi sa i halvtid att skruva upp tempot och pressa och vara bättre med bollen. Det är vad vi gjorde.”

Kane kommer härnäst att möta en showdown mot England-lagkamraten Jude Bellingham, som likt sin internationella kapten har utmärkt sig sedan flytten utomlands, först med Borussia Dortmund och nu den här säsongen på Real Madrid.

”Dessa är upplevelserna som jag tror att vi båda flyttade utomlands för. Att försöka uppnå det, att spela på dessa stora nätter”, sa Kane och tillade att det var både hans och Bellinghams dröm att komma till årets Champions League-final, som ska hållas på Wembley.

”För oss båda, naturligtvis. Det kommer att vara i vårt nationella stadion, Al-Nassr fotbollströja så det finns en extra motivation att försöka gå dit och uppnå det,” sade han. ”Men vi har fortfarande två matcher framför oss som kommer att bli riktigt tuffa, och vi måste fokusera på det.”

För Tuchel representerar fortsatt framsteg i Champions League den enda höjdpunkten efter en svår kampanj. Bayerns försvar av Bundesliga-titeln förstördes av obesegrade Bayer Leverkusen, som säkrade sin första ligatrofé med fem matcher till godo, medan deras förhoppningar i den tyska cupen kom till chock tidig avslutning i andra omgången av tredje-tier Saarbrucken.

Bayerns inhemska kamp ledde till att klubben och tränaren beslutade att gå skilda vägar i slutet av säsongen, men Tuchel visar sig vara något av en Champions League-specialist; tysken ledde Paris Saint-Germain till final 2020 – förlorade för övrigt till Bayern – innan han styrde Chelsea till titeln 2021.

”Semi-finalen är ett stort steg. De sista fyra, det var kul. Stor glädje och stor lättnad,” sade Tuchel. ”Dessa är speciella stunder. Vi besegrade en av de bästa Premier League-klubbarna. Vi får se vad denna seger gör för klubben. Säsongen är inte slut än. Särskilt inte nu.”

Förlusten var Arsenals andra på tre dagar efter att ha sett sin Premier League-titelbud slå av en 2-0-seger hemma mot Aston Villa. Men chefen Mikel Arteta har uppmanat sina spelare att använda smärtan från deras Champions League-exit för att bränna deras jakt på en första Titel på 20 år.

”Vad vi har att spela för [i Premier League] är fortfarande vackert. Vi har sex matcher kvar och vi är två poäng bakom [Manchester] City,” sade han.

”Det är ett väldigt svårt schema för alla. Vi måste gå igenom smärtan ikväll, och imorgon stiga upp och komma med samma attityd som vi kom med här. Jag kan garantera dig att vi imorgon är fullt fokuserade på Wolves och alla är lyfta.”

Arteta erkände att bristen på erfarenhet i de senare skedena av tävlingen var en nyckelfaktor mot Bayern, sexfaldiga europeiska mästare som ständigt är utmanare till trofén.

”Vi har inte varit i den här positionen för 14 år, vi har inte spelat i Champions League på sju år. Det finns en anledning till det. Dagens match kommer att göra oss bättre,” sade han.

”Jag tror att vi har kapacitet och kvalitet att vara i semin, Billiga Fotbollströjor när du tittar historiskt, det tog andra klubbar sju, åtta eller 10 år att göra det i Champions League.

”Det är lätt att berömma spelarna och prata fina saker när vi vinner 10 i rad och en oavgjord [i Premier League]. Nu är det dags att stå bakom dem och vara bredvid dem.”

Cole Palmer gör fyra mål när Chelsea slår Everton för sex

Cole Palmer blev Manchester City Fotbollströja främste målskytt den här säsongen när hans fyra mål hjälpte Chelsea att krossa olyckliga Everton med 6-0 på Stamford Bridge.Den tidigare Manchester City-spelaren har nu gjort 20 mål under säsongen och tog ner Sean Dyches lag nästan på egen hand och gjorde ett hattrick under de första 29 minuterna för att blåsa nytt liv i sitt lags försök att kvalificera sig för Europa.

Detta var en så komplett första halvlek som Chelsea har lyckats med under Mauricio Pochettino, med en klinisk skärpa framför mål som fick de intetsägande anfallsuppvisningarna tidigare under säsongen att kännas som ett avlägset minne.Det var också en kväll för individer. Moises Caicedo på mittfältet gav en prestation full av list och mognad; sällan hade han sett så säker ut i Chelseas färger.

Nicolas Jackson, som gjorde det fjärde målet, och Mykhailo Mudryk var fantastiska och vände opinionen ytterligare till sin fördel efter långsamma starter på sina karriärer i blått.Sedan var det Palmer, Chelseas talisman, som nu säkert är en utmanare till sin tidigare lagkamrat i Manchester City, Erling Haaland, om Golden Boot.

Det här var inga perfekta 90 minuter och det finns fortfarande problem för Pochettino att ta itu med. När hans lag fick en straff vid ställningen 4-0 i den andra halvleken uppstod ett fysiskt bråk när Jackson och Noni Madueke försökte ta bollen från den utpekade straffskytten Palmer. Det pekade på en brist i disciplin och ledarskap som managern måste ta itu med.Men det kunde inte förstöra en fin kväll för hemmafansen i västra London, som avslutades passande när akademiledamoten Alfie Gilchrist sköt in sitt första mål för klubben på stopptid.

Chelsea hade inlett matchen trögt och undvek med nöd och näppe att hamna i underläge efter nio minuter när Beto missade målet från fyra meter.Som så ofta den här säsongen krävdes det ett ingripande från Palmer för att skaka liv i dem. Han tog emot bollen i djupled från Malo Gusto, spelade fräckt mot Jarrad Branthwaite, spelade ett-två med Jackson och skruvade sedan avslutet utanför Jordan Pickford för sitt första mål i en anmärkningsvärd första halvlek.

Snart öppnades dammluckorna. Efter 17 minuter spelades Mudryk in på vänsterkanten av Jackson, Billiga Fotbollströjor som fick tillbaka bollen från ukrainaren och sköt första gången. Pickford slog ut bollen, men bara till fötterna på Palmer som gjorde sitt andra mål.Hans avslut för 3-0 var utsökt, men möjligheten kom presentförpackad från Pickford. Den engelske målvakten försökte hitta Amadou Onana men kom för kort med sin passning. In kom Palmer och trots att det var 45 meter till mål lobbade han in bollen i mål för sitt hattrick.

Jackson gjorde fyra mål före paus och visade prov på utsökt touch när han drog Marc Cucurellas inlägg ur luften innan han vände och styrde bollen förbi målvakten till hörna.22-åringen har förbättrat sig avsevärt under de senaste veckorna och hans 13:e mål för säsongen var hans bästa hittills för Chelsea.Palmer argumenterade bort Jackson och Madueke för att göra det till fem från straffpunkten strax efter timmen, sedan borrade Gilchrist in i det nedre hörnet från Pickfords parering vid döden, när Chelsea flyttade inom tre poäng från topp sex.

Liverpool försöker vända blad efter Europa League-förlusten på Anfield

Jurgen Klopp säger att Liverpool ”tappade greppet” i 3-0-förlusten mot Atalanta.

Utklassningen på Anfield i första omgången av Italien 2024 Hemmatröja League-kvartsfinalen på torsdagskvällen har dämpat snacket om en trippel – för tillfället i alla fall.

Reds måste nu vända blad för att säkerställa att de inte hamnar på efterkälken i Premier League-titelracet – för närvarande deras bästa chans till mer silver under Klopps sista säsong.

”Vi spelade en dålig match, vi förtjänade att förlora och det måste vi känna nu. Men killarna har exakt den här kvällen på sig att må dåligt över det och sedan måste vi bygga upp oss igen inför Crystal Palace-matchen, så det är så det är”, sade Klopp i sin presskonferens efter matchen.

Liverpool tar emot Palace på söndag ett par timmar innan ettan Arsenal möter Aston Villa i norra London. Klopp och Mikel Artetas lag ligger på samma poäng men Arsenal leder på målskillnad. Manchester City är en poäng bakom och kan gå upp i serieledning på lördag när man tar emot nedflyttningshotade Luton.

”Vi måste studsa tillbaka och det enda sättet att göra det är uppenbarligen att vinna matchen i helgen”, sa försvararen Virgil van Dijk till TNT efter torsdagens förlust.

Spelare piskad av supporter under konfrontation efter Saudi Super Cup-finalen Snabbväxande Stuttgart lånar Bayern-målvakten Alexander Nubel i ytterligare två år Al-Hilal slår Al-Ittihad med 4-1 i finalen av Saudi Super Cup

Den 56-årige Klopp överraskade alla i slutet av januari när han meddelade att han skulle lämna Liverpool i slutet av denna säsong efter nästan nio år i ledningen.

En månad senare slog Liverpool Chelsea i den engelska ligacupfinalen och Merseyside surrade om en fyrdubbling för att skicka iväg Klopp med stil.Billiga Fotbollströjor

Men Liverpool tappade en ledning i förlängningen och förlorade mot Manchester United i FA-cupens kvartsfinal.

Och sedan kom Atalanta – på sjätte plats i Serie A – till stan. Returen spelas nästa torsdag i Bergamo.

”Jag tror att vi måste göra mycket bättre ifrån oss med deras man-marking-system och när vi har bollen måste vi hålla i bollen bättre och längre och vara starkare”, sa Van Dijk. ”Uppenbarligen vann de 50-50 utmaningarna för det mesta och då var ytorna öppna. De straffade oss omedelbart med det och det är vad som händer.”

I gruppspelet i Champions League 2020-21 slog Liverpool Atalanta med 5-0 på bortaplan innan de förlorade hemma med 2-0 mot det italienska laget – båda matcherna spelades utan fans på grund av COVID-19-pandemin.

Och 2019 gjorde Liverpool en comeback mot Barcelona efter att ha förlorat det första mötet med 3-0 i Champions League-semifinalen och vunnit med 4-0 på Anfield i returen.

Så en ny vändning är att vänta?

”Tja, om du inte har någon tro är det ingen idé att åka till Italien. Vi har gjort det väldigt svårt för oss själva när vi åkte dit med 3-0 i baken, men vi fokuserar på Crystal Palace”, sa Van Dijk. ”Som jag sa, vi behöver att alla snabbt slår på den igen och sedan kommer vi att fokusera på att göra minst fyra mål där borta.”

Manchester City utser en 21-mannatrupp till Real Madrid-matchen

Manchester City har tagit ut en 21-mannatrupp till morgondagens första kvartsfinalmöte i UEFA Champions League mot Real Madrid. Morgondagens första omgång sparkar igång kl. 20:00 (brittisk tid) på Bernabeu. Europamästarna hoppas kunna ta med sig ett positivt resultat hem till Manchester från resan för att möta Carlo Ancelottis lag. Returmötet äger rum onsdagen den 18 april på Etihad Stadium.ronaldinho tröja

Pep Guardiola kunde inte kalla in Kyle Walker och Nathan Ake till morgondagens match. Paret misslyckades med att träna med Manchester Citys trupp tidigare idag. De kommer nu båda att missa Citys möte med La Liga-ledarna.

Josko Gvardiol tog dock sin plats bland Citys resenärer. En tidigare rapport från Manchester Evening News-journalisten Joe Bray indikerade att Gvardiol var tveksam till matchen eftersom han också missade träningen. Billiga Fotbollströjor han kommer att resa med City-truppen, vilket är en bonus för världsmästarna. Uppmärksamheten kommer nu att flyttas till Pep Guardiolas presskonferens inför matchen för en ytterligare uppdatering om Gvardiols tillstånd inför morgondagens massiva match.

Förutom att Kyle Walker och Nathan Ake inte är tillgängliga har trippelvinnarna en full trupp att välja mellan.

Manchester Citys uttagningstrupp ser ut som följer: Ruben Dias, John Stones, Mateo Kovacic, Erling Haaland, Jack Grealish, Jeremy Doku, Rodri, Kevin De Bruyne, Stefan Ortega, Julian Alvarez, Bernardo Silva, Sergio Gomez, Josko Gvardiol, Manuel Akanji, Matheus Nunes, Ederson, Scott Carson, Phil Foden, Oscar Bobb, Mahamadou Susoho, Rico Lewis.

Manchester City 4 Aston Villa 1: Citys spelare betygsätts när Phil Fodens hattrick inspirerar City till en avgörande seger

Här är Citys spelarbetyg när Manchester City tröja med namn tog en imponerande 4-1-seger över Aston Villa på Etihad Stadium. Det var en viktig seger eftersom den höll mästarna inom en poäng från de nuvarande Premier League-ledarna Arsenal efter deras 2-nollvinst mot Luton Town ikväll.

Pep Guardiola valde att vila Erling Haaland och Kevin De Bruyne när han gjorde fyra ändringar i det lag som spelade oavgjort mot Arsenal förra helgen. Guardiolas beslut att vila sin stjärnduo var förståeligt med tanke på det hektiska schema som hans lag har framför sig den här månaden.

Mästarna fick en stark start på matchen och tog ledningen i den 11:e minuten genom Rodri. Citys mittfältsgeneral sköt in Jeremy Dokus inspel och gav sitt lag ledningen. Med tanke på Manchester Citys dominanta start verkade det som om mästarna skulle kunna dominera händelserna på Etihad.

Men Aston Villa visade varför de ligger fyra i Premier League och hittade en kvittering i den 20:e minuten. En snabb kontring såg ett snyggt ett-två mellan John Duran och Morgan Rogers spela in Duran, och hans coola avslut kvitterade matchen till 1-all.

Efter Villas kvittering pressade Manchester City på för att återta ledningen, medan Unai Emerys mannar försökte slå City i paus.Trippelvinnarna återtog ledningen i den 46:e minuten när en väl slagen frispark från Phil Foden letade sig igenom Aston Villas mur och City återtog ledningen. Manchester City gick till pausvila med en värdefull 2-1-ledning.

Pep Guardiolas lag inledde den andra halvleken med att dominera bollinnehavet och försökte döda matchen. Europamästarna fick en väckarklocka i den 55:e minuten när Stefan Ortega gjorde en fantastisk räddning på Douglas Luiz efter en snabb kontring. Ortega upprepade sitt hjältedåd på den efterföljande hörnan när han gjorde ännu en strålande räddning på en nick från Clement Lenglet.Messi tröja barn

Det skulle komma ytterligare en höjdpunkt från den engelske landslagsmannen när Foden fullbordade sitt hattrick med ett fantastiskt mål i den 69:e minuten. Efter att ha tappat bollen vann Foden tillbaka bollen och sköt en raket i det övre hörnet för att säkra alla tre poängen för Manchester City.

De sista tjugo minuterna gav Pep Guardiola möjlighet att vila nyckelspelare för vad som väntar när hans lag tog en viktig seger för att behålla sin titelutmaning.Här är Citys spelarbetyg från en eftertrycklig och avgörande 4-1-seger för världsmästarna.

Lewandowski och Felix gjorde mål när Barcelona slog Atlético Madrid med 3-0 på bortaplan

Kära Barcelona-fans, har ni återfått ert självförtroende? chelsea fotbollströja barn Efter en fantastisk match besegrade Barcelona Atlético Madrid på bortaplan med den absoluta marginalen 3-0. Vilken lättnad! Denna match är mycket viktig för Barcelona. Inte bara avslutade den Barcelonas obesegrade svit på 25 matcher, utan den gjorde det också möjligt för dem att återta andraplatsen i La Liga-rankingen. För närvarande är vår idol bara 8 poäng från La Liga-ledarna Real Madrid. Även om det inte är många matcher kvar, tror vi att Barcelona definitivt kommer att återvända till toppen och vinna La Liga-mästerskapet!

I början av matchen kändes Atletico Madrids försvar fortfarande kvävande och Barcelona såg lite spända ut. Men allteftersom matchen fortskred tog våra idoler gradvis kontroll över situationen. I den 39:e minuten sköt Felix, som hade återvänt från sin låneperiod, ett underbart glidande skott i Atletico Madrid-målet och gav Barcelona ledningen! Felix firade inte sitt mål, kanske för att han fortfarande hade en gnutta respekt för sin gamla klubb.

Barcelona fortsatte sitt goda momentum efter starten av den andra halvleken. I den 47:e minuten fick Lewandowski, som bar nummer 9, en precis passning från Rafinha och gjorde ett underbart mål från en spetsig vinkel till 2-0! Lewandowski är så bra, varje gång laget behöver honom för att steppa upp, kan han göra jobbet perfekt!

De säger att Barcelonas offensiva kraft kommer att minska efter Messis avgång. Men Lewandowski har visat alla med sin prestation att Barcelonas anfallare fortfarande är stark! Dessutom spelade Lewandowski också en gästroll som assistspelare idag och skickade in ett exakt inlägg i den 65: e minuten för att hjälpa Ferran Torres till en nick, vilket helt ”dödade” Atlético Madrids sista hopp!

Även om det inträffade några incidenter i mitten av matchen och huvudtränaren Xavi fick rött kort för att ha uttryckt sitt missnöje med domarens beslut, hade detta ingen effekt på Barcelonas beslutsamhet att vinna. I sista stund blev Atletico Madrids Molina utvisad med rött kort, vilket gjorde saken ännu värre!

Denna seger förde oss upp till andra plats på poäng. fotbollskläder barn juventus Även om vi fortfarande är 8 poäng bakom Real Madrid, har vi fortfarande en chans att slåss om mästerskapet! Ännu viktigare är att denna seger fördubblade Barcelonas självförtroende. Jag tror att Barcelona kommer att spela bättre och bättre i de kommande matcherna!

Slutligen måste jag säga att Felix återkomst är väldigt viktig för Barcelona. Även om han buades ut av Atletico Madrids fans, visade han sin förmåga genom att göra mål. Jag hoppas att han kan prestera bra i Barcelona och hjälpa laget till fler segrar!

Kyle Walker och John Stones uteslutna från söndagens viktiga match mot Arsenal

Pep Guardiola har bekräftat att Kyle Walker och John Stones kommer att missa söndagens avgörande Premier League-möte med Arsenal fotbollströja med namn barn. Paret skadade sig när de var på landslagsuppdrag med England, och deras efterföljande skador kommer att utesluta dem från söndagens massiva match.

Det är ett hårt slag för Manchester City att förlora två viktiga defensiva pjäser inför en sådan avgörande match. Det faktum att de båda drog på sig sina skador i vänskapsmatcher är särskilt frustrerande för världsmästarna.

När Guardiola talade med media innan hans lag tar sig an Mikel Artetas lag, billiga fotbollströjor frågades han om tillståndet för Ederson, Kyle Walker och John Stones. City-managern berättade för media: ”Ederson är mycket bättre. Kyle (Walker) och John (Stones) är ute.”

Guardiola hade ingen tidslinje för parens återkomst. Han tillade: ”Kyles (skada är) tuffare än Johns men de kommer att vara borta – jag vet inte i hur många matcher.” Pep Guardiola vägrade också att kommentera att två av hans viktigaste försvarare spelade i Englands vänskapsmatcher mot Brasilien och Belgien. Han ville inte kommentera, han svarade bara när han fick frågan: ”Jag har inga kommentarer om det…”

Manchester City kommer nu att behöva möta tabellettan Arsenal utan Kyle Walker och John Stones. Båda spelarna har viktiga roller som de fyller för trippelvinnarna. Men deras frånvaro kommer att ge en möjlighet för en annan spelare att kliva fram och fylla tomrummet i en sådan kritisk match. Det förväntas att antingen Manuel Akanji eller Rico Lewis kommer att spela högerback på söndag. Medan John Stones roll är svårare att ersätta, finns det alternativ i försvaret för Pep Guardiola. Josko Gvardiol, Nathan Ake eller Manuel Akanji kan spela i hjärtat av Citys försvar på söndag på Etihad.

Hur du säkrar biljetter till Manchester City vs Arsenal på Etihad

Efter landslagsuppehållet återvänder Arsenal tröja till Premier League i ett toppmöte med ligaledarna Arsenal. Mikel Artetas lag kommer till Etihad Stadium och har för närvarande en poängs ledning i toppen av Premier League över Pep Guardiolas lag.

Matchen har potential att få enorma konsekvenser för den här säsongens titelrace. Jurgen Klopps Liverpool kommer också att vara ivriga observatörer av toppmötet på Etihad Stadium. Den här säsongens titelrace verkar vara ett race mellan tre lag och nästa söndags stora drabbning mellan Manchester City och Arsenal kan ha en stor betydelse för vem som tar hem Premier League-titeln i slutet av säsongen. En seger för något av lagen kan potentiellt vara ett avgörande ögonblick i denna säsongs titelrace och kan också skicka ett budskap till sina rivaler om deras avsikt att gå vidare och ta hem Premier League-titeln.

Det finns fortfarande ett urval av biljetter tillgängliga till matchen mellan Pep Guardiolas mästare och Mikel Artetas titeljagande lag. Så här gör du för att säkra biljetter till nästa söndags massiva Premier League-möte på Etihad Stadium.

Hur man får biljetter till Manchester City vs. Arsenal

Den mest pålitliga metoden för att få biljetter till en match är att bli säsongskortsinnehavare i din respektive klubb. Att inneha en säsongsbiljett är ett garanterat sätt att se stora matcher som nästa söndags drabbning mellan Manchester City och Arsenal. Det finns också möjlighet att vara medlem i din klubb.

Ett annat alternativ är Live Football Tickets. Live Football Tickets erbjuder biljetter till nästa söndags stora match från £177.00. Live Football Tickets erbjuder också ett brett utbud av biljettalternativ. Det finns möjlighet att sitta på hemma- eller bortasektionen, hur många biljetter någon vill köpa och biljetter som sträcker sig från standardplatser hela vägen till VIP-sektionen på Etihad Stadium.

Manchester City vs. Arsenal lovar att bli en spektakulär match nästa söndag

För de som har turen att ha biljetter till nästa söndags stormatch, Billiga Fotbollströjor kommer det att bli en spektakulär match på Etihad Stadium. Med båda lagen ivriga att göra anspråk på Premier League-titeln den här säsongen kunde insatserna inte vara högre när de två lagen möts på planen nästa söndag.

Ett spännande möte väntar mellan Manchester City och Arsenal nästa helg. För de som är på plats kan det bli ett avgörande ögonblick i kampen om Premier League-titeln 23/24.

Kyle Walker går ner skadad och Manchester City svettas över hans tillstånd

Det var dåliga nyheter på skadefronten under Englands 1-noll förlust mot Brasilien i natt. Inter Milan tröja Kyle Walker klev av med en uppenbar hamstringskada under de inledande 20 minuterna av gårdagens vänskapsmatch på Wembley Stadium. Manchester City kommer nu att svettas över sin kaptens tillgänglighet för den avgörande Premier League-matchen mot Arsenal och efter gårdagens vänskapsmatch.

Efter förlusten mot Brasilien berättade Gareth Southgate för media att Kyle Walker skulle genomgå tester för sin skada under de kommande dagarna. Englands manager berättade för media: ”Vi vet inte ännu. Han känner något, men han är inte en spelare som är skadad särskilt ofta, så han är inte helt säker på vad det är. Så det är något vi måste utvärdera under de kommande dagarna.”

Manchester City kommer nu att svettas över Kyle Walkers tillstånd. Fotbollskläder med tryck Deras kapten har en avgörande roll att spela i världsmästarnas jakt på historia den här säsongen. Hans snabbhet och erfarenhet på högerbacken är avgörande delar av Citys försvar. Walker skulle sannolikt ha haft en avgörande roll att spela i Citys kommande match mot Arsenal. Kampen mellan Vinicius Junior och Kyle Walker kan också bli en avgörande faktor i de två lagens kvartsfinal i Champions League nästa månad.

Frågor måste också ställas om det är klokt att spela internationella vänskapsmatcher under en så hektisk period av säsongen. Samtidigt som nationerna måste förbereda sig för de kommande Europamästerskapen, verkar det vara ett kortsiktigt beslut att lägga till fler matcher i kalendern.

Manchester City kommer nu att svettas över Kyle Walkers tillgänglighet efter hans skada mot Brasilien. Han har en avgörande roll att spela för Pep Guardiolas lag, och mästarna hoppas att hans skada inte är alltför allvarlig.