Billiga Nederländerna Fotbollströja Bortaställ EM 2024 Matthijs de Ligt 3

kr389.00

Storleksguiden
Nollställ
Namn Nummer

Namn / Nummer

Andra alternativ

Fotbollsockor

Leg Guard

Få 10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: trojorfotboll6

Produkt Pris: kr389.00
Totalt Alternativ:
Totalt:

Beskrivning

Denna holländska landslagströja har blivit förstahandsvalet för fotbollsfans med sin unika färgkombination och utsökta design. Huvuddelen av tröjan är designad i mörkblått och orange, vilket symboliserar den holländska fotbollens ära och passion. Den stora vita siffran ”3” i mitten av fronten är som en ledare på planen som leder det holländska laget framåt.

Under siffrorna syns tydligt namnet på kärnspelaren i det holländska landslaget, Matthijs de Ligt. Denna unga försvarsryggrad har vunnit fansens kärlek med sina utmärkta försvars- och ledaregenskaper. Hans namn och tröjnummer kompletterar varandra, och tillsammans bildar de ett vackert landskap på det holländska lagets plan.

Den lilla ovala märkeslogotypen i det nedre högra hörnet av tröjan är enkel men ändå storslagen och framhäver varumärkets unika charm. Logotypen innehåller ytterligare en större oval och en swoosh-symbol inuti, vilket antyder styrkan och hastigheten hos varumärket, vilket kompletterar stilen i holländsk fotboll.

Tips om tryck: Om namnet och numret på bilden är exakt vad du vill behöver du inte ange den igen. Om inte, ska du ange önskat namn och nummer.

Tips om tvätt: Det rekommenderas att tvätta fotbollströja för hand. Om du vill använda tvättmaskin, kom ihåg att vända fotbollströja sedan tvätta den. Och fyll maskinen med kallt vatten och använd en mild tvättcykel så att du kan skydda färgerna mer.

Mer information

Herr storlek

S, M, L, XL, XXL

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Billiga Nederländerna Fotbollströja Bortaställ EM 2024 Matthijs de Ligt 3”