Publicerad den Lämna en kommentar

Real Madrid gjorde ett stort misstag och tappade ledande positionen i den spanska ligatabellen

Real Madrid-spelarna gjorde ett stort misstag i matchen i den 12:e omgången av spanska La Liga, fotbollskläder barn när de gjorde oavgjort mot Rayo Vallecano (0:0) på Santiago Bernabeu Stadium.

Real öppnade matchen bra och hotade i den 6:e minuten genom Valverde, men hans skott gick rakt in på gästernas målvakt.

Gästerna slog tillbaka tio minuter senare med ett försök av Alvaro Garcia från kanten av straffområdet, men bollen gick ändå precis förbi stolpen.

Nästa gång hotade Real först i den 31:a minuten genom Fran Garcia, och efter honom var även David Alaba felaktig. Sedan väntade vi länge på ny spänning, som kom i den 66:e minuten när Vinicius mål underkändes för offside.

I den 72:a minuten skjuter Rodrygo utanför, avslutningen av matchen satte stor press från Real på gästernas försvar, men det kungliga laget kunde inte göra det segermålet.

Den makedonske målvakten Stole Dimitrievski var oövervinnerlig för Kings.

Sedan Girona besegrade Osasuna i går med 4:2 tappade Real Madrid ledande positionen i tabellen efter den 12:e omgången. Han ligger för närvarande tvåa med 29 poäng, Fotbollskläder Set och Girona har två till med en sämre målskillnad med ett mål.

Girona är Rayo Vallecanos nästa rival, medan Real Madrid först spelar mot Braga i Champions League (onsdag), och sedan välkomnar Valencia i La Liga.