Publicerad den Lämna en kommentar

Aston Villa triumferade, Zrinjski kan bara ta ett mirakel till knockout-stadiet

Ikväll i Birmingham besegrade Aston Villa-spelare AZ Alkmaar med 2:1 i matchen i 4:e omgången av Conference League, och därmed förlorade mästaren i Bosnien och Hercegovina Zrinjski nästan alla chanser att nå utslagsstadiet.

Han ledde AZ i kväll med ett mål av Vangelis Pavlidis i den 52:a minuten, men det engelska laget visar styrka och gör en rejäl vändning med målen av Diego Carlos i den 61:a och Ollie Watkins i den 81:a matchminuten.Manchester United babykläder

Därmed kvitterade Aston Villa med Legia på poäng eftersom båda lagen har 9 poäng var och det är klart att dessa två lag går in i utslagsfasen från Grupp E.

Zrinjski är trea med tre poäng, och AZ har samma siffra, som Plemići tar emot den 30 november.

Mästaren i Bosnien och Hercegovina behöver nu slå AZ på bortaplan och sedan Aston Villa i Mostar med mer än ett mål för att gå vidare till utslagsstadiet. Dessutom är det också nödvändigt att det engelska laget besegras av Legia på hemmaplan. Matchtröjor Fotboll Barn Kort sagt – att passera Zrinjski är ett omöjligt uppdrag.

Lämna ett svar