Publicerad den Lämna en kommentar

Anförda av Griezmann hjälper Atletico Madrid att gå vidare till Champions League-utslagsrundorna!

Atletico Madrid hoppas kunna förlita sig på Antoine Griezmanns prestationer för att säkra uppflyttning till Champions Leagues utslagningsstadier. Den spanska klubben slutade i botten av sin grupp förra säsongen och är fast beslutna att förbättra den här gången. De står inför en tuff utmaning från Feyenoord på DeGupstadion i Nederländerna, där hemmalaget också kämpar för att undvika eliminering. Atletico leder för närvarande grupp E med åtta poäng, Billiga Fotbollskläder Barn en poäng före Lazio och två poäng före Feyenoord. En vinst i det här spelet säkerställer att de går vidare till nästa omgång.

Griezmann var i utmärkt form och gjorde en strålande nick för att hjälpa Atletico att säkra tredjeplatsen i La Liga mot Mallorca. Han har gjort nio mål i La Liga och fyra mål på fyra Champions League-matcher den här säsongen. Under sina senaste sju matcher har han bidragit med åtta mål och två assist. Atletico-tränaren Diego Simeone har identifierat Griezmann som en nyckelfigur i sitt lag, till och med placerat ut honom på mittfältet ibland. Den franske anfallaren spelade på mittfältet mot Celtic tidigare denna månad, gjorde 2 mål och hjälpte sitt lag att slå sina motståndare med 6-0.

Griezmanns mål mot Mallorca var hans 170:e för klubben, bara tre färre än Atleticos bästa målskytt Luis Aragones genom tiderna. Laget har fullt förtroende för hans förmåga och tror att han kommer att slå det rekordet. Feyenoord har ett starkt rekord på hemmaplan och har vunnit 7 matcher i rad. Atletico har bara vunnit två av sina senaste sex bortamatcher. Griezmanns defensiva bidrag kommer att vara avgörande för att hålla tillbaka hemmalaget och cementera Atleticos dominans. Han har också visat att han ofta kan få avspark, manchester united tröja med tryck vilket han gjort nio gånger i år. Griezmann uttryckte sin vilja att åta sig att stanna i Atletico Madrid, i fotspåren av tränaren Diego Simeone, som nyligen skrev på ett kontrakt till 2027

Lämna ett svar