Publicerad den Lämna en kommentar

Zelinskys kontrakt är på väg att gå ut, vilket lag kommer Napoli att spela med?

Zelinskys kontrakt är på väg att gå ut, vilket lag kommer Napoli att spela med?

Zelinsky är 29 år gammal, i sina bästa år, ung och stark. Han drömde om att fortsätta tävla på europeisk nivå och tackade nej till ett lukrativt erbjudande från Saudiarabien. Han har en extraordinär fotbollstalang, vilket återspeglas både i hans känsliga färdigheter och i hans otroliga statistik. Zelinski var fotbollskommentator nummer ett förra säsongen. Zelinsky sa att han fortfarande har drömmen om Champions League och vill bevisa sig själv.

Zelinski spelar för närvarande för Napoli, men hans kontrakt är på väg att gå ut. Inter Milan och Juventus är också intresserade av Billiga Fotbollströjor Napolis enastående mittfältare. Zelinskys ståndpunkt är att han inte tänker på pengar för tillfället och att han hoppas kunna fortsätta spela i Champions League.

Inter Milan har länge varit intresserade av det napolitanska kraftpaketet och hoppas kunna använda Zelinski för att förbättra lagets konkurrenskraft. Inter Milan erbjöd till och med ett pris på 4 miljoner euro i hopp om att Zelinski skulle ompröva.

Juventus ligger förstås inte långt efter heller. Juventus-direktören var på god fot med Zelinski när han var i Napoli, en klubb som alltid hade mycket kvalitet och attraktionskraft. Om Zelinski flyttar till Juventus kommer laget att addera en stor spelare.

För närvarande har Zelinski inte förnyat sitt kontrakt med Napoli, Barcelona tröja billigt vilket verkar ge möjligheter till Milan International och Juventus. Slutligen, om vilken Serie A-jätte denna utmärkta unga talang kommer att ansluta sig till, sa Zelinsky att han kommer att meddela det vid lämplig tidpunkt. Oavsett vem Zelinski väljer i framtiden kommer han att ge fansen fler spännande ögonblick, låt oss vänta och se.

Lämna ett svar