Publicerad den Lämna en kommentar

Real Madrid fotbollströja barn Inte ens ”havsstjärnan” Dubravka kunde rädda Svrake: Liverpool besegrade Newcastle i en strålande match

Ikväll besegrade Liverpool Newcastle på Anfield i en match i 20:e omgången av Premier League, med slutresultatet 4-2. Det intressanta är att alla mål kom under den andra halvleken, Real Madrid fotbollströja barn vilket var spektakulärt.

De röda spelade en fenomenal match, och de gick inte att stoppa ens av den otroligt glada Newcastle-målvakten Martin Dubravka, som räddade sitt lag vid otaliga tillfällen i kväll.

Det låter helt fantastiskt att Liverpool gjorde 33 skott under matchen, av vilka nästan hälften (16) var på mål! Detta leder till fakta att Dubravka noterade en imponerande 12 räddningar, och allt detta säger mycket om hur dåligt Newcastle spelade.

Först, i den 23:e minuten, räddade Dubravka Mohamed Salahs skott från straffen som sedan tilldelades de röda. Egypten sparkade i mitten av målet, och Dubravka läste det och räddade det.

Inte långt efter det missade Trent Alexander-Arnold en bra möjlighet, och i den 36:e minuten kom Darwin Nunez ut ensam framför Dubravka. Men som vanligt tog inte uruguayanen chansen och den slovakiske målvakten räddade igen.

I nästa anfall skramlade Dan Burn till Liverpools nät, men målet underkändes eftersom domaren dömde för ett regelbrott.

Liverpool tog ledningen i den 49:e matchminuten efter ett fint drag. Till slut assisterade Nunez Salah, som inte hade några svårigheter att skaka det oförsvarade nätet till 1:0.

Men firandet av fansen på Anfield varade inte länge, eftersom Alexander Isak kvitterade till 1:1 efter Anthony Gordons passning i den 54:e minuten.

Inte långt efter det hade Nunez en ny chans för de röda, men återigen stoppades hans skott av underbare Dubravka. Nunez fick en ny chans i den 64:e minuten, men den här gången nickade han över målet från fem meter.

​Dubravka kapitulerade för andra gången i den 74:e minuten, och sedan gav Curtis Jones de röda ett nytt övertag. Det var återigen en underbar handling av de motiverade röda, och allt började med att Salah passade till Diogo Jota, och han skickade bollen kort till Curtis Jones, som gör mål till 2:1.

Cody Gakpo gjorde 3:1 i den 78:e minuten, men ett aningslöst Newcastle lyckades göra ytterligare ett mål fyra minuter senare och komma tillbaka in i matchen. Sean Longstaff tog en hörna, och Sven Botman nickade bollen i nätmaskorna till 3:2.

Den otroliga spänningen i andra halvlek slutade inte där, fotbollströja med eget namn eftersom Dubravka slog ner Jota i den 86:e minuten och domaren pekade på en straff, som Salah använde till 4:2.

Liverpool förblev ledaren i Premier League-tabellen med 45 poäng, men nu kommer de att vara utan Salah fram till slutet av januari, som ska till Africa Cup of Nations. Newcastle har endast nionde plats med 29 poäng.

Lämna ett svar