Publicerad den Lämna en kommentar

Ett Liverpool-fan sprang in i firandet, hans spelare slog honom i huvudet

Efter att Liverpool tagit Liverpool fotbollströjor ledningen mot Arsenal i FA-cupen sprang ett fan in på planen för att fira med sina fans och det är säkert att säga att han inte hade en bra tid.

Liverpool vann med 2:0 på bortaplan mot Arsenal och sparkade ut sin stora rival ur FA-cupen. Segern är speciellt ”söt” för fansen eftersom Arsenal dominerade, Liverpool väntade på sina chanser och så småningom straffade Gunners misstag.

De röda tog ledningen på Emirates i den 81:a minuten efter en frispark som Jakub Kiwior nickade i eget nät.

De gästande fotbollsspelarna firade passionerat målet och fick sällskap av ett fan som sprang in på planen. Men i ögonblicken av galenskap bland spelarna visste han inte ens att han skulle få ett dussin slag mot huvudet.

I all den euforin slog de gästande fotbollsspelarna Darwin Nunez och Ibrahima Konata fansen i huvudet av glädje och fick dem att aldrig glömma detta ögonblick. Konate, som också ”klarade” honom, kastade fläktens hatt på slutet. Samtidigt kommer nog detta fan komma ihåg matchen som den innan det långa uppehållet, Liverpool tröja eftersom vi vet hur strikta engelsmännen är mot de som springer in på planen.

I slutet av matchen gick Arsenal allt-eller-inget, och det lämnade utrymme för gästernas kontringar, vilket ledde till Liverpools andra mål genom Luis Diaz för den sista 2:0.

Lämna ett svar