Publicerad den Lämna en kommentar

Odds: Lag som gör flest mål i Champions League 2023

Lag att göra flest mål i Champions League 2023

Lag som gör flest mål i Champions League 2023? Frågan är vilket lag som kommer att göra flest mål i Champions League 2023 enligt oddset? Unibet erbjuder odds på vilka lag som kommer göra flest mål i Champions League 2023. Det finns lag som är mer favoriter än andra och anledningen är enkel, de har ett bättre anfall. Manchester City och Liverpool är favoriter när det kommer till lag att göra flest mål i Champions League då de spelar en offensiv fotboll.

Norrmannen har varit väldigt bra under säsongen och det ska krävas mycket för att han och sitt Manchester City inte kommer vara det lag som gör flest mål i säsongens upplaga av turneringen. Man City Billiga fotbollströjor är favoriter till att bli det målgladaste laget (2,10) och fortsätter de blåvita i samma takt som de gjort under tidigare matcher i turneringen ska det krävas enormt mycket för att man inte ska vinna skytteligan för lag i turneringen. Nedan kommer ni hitta all statistik samt vilka odds som gäller för respektive lag. Förutom Man City är även Liverpool och Real Madrid i topp bland favoriterna, detta följt av Bayern München och Arsenal.

Odds: Lag som gör flest mål i Champions League

Inte helt oväntat är det Manchester City som är det lag som förväntas göra flest mål i Champions League. Normalt sätt brukar de regerande mästarna ligga högst upp bland favoritlagen, men Real Madrid ligger på tredje plats för tillfället. Även Liverpool som spelar en rolig och offensiv fotboll finns med och ligger fyra på listan, något som är ganska överraskande.

Vilket lag har gjort flest mål i Champions League 2023?

För att kunna få en prognos över hur Champions League 2023 kan komma att se ut bör man dels se hur det ser ut under den pågående säsongen, men man bör även gå tillbaka och titta på föregående säsong.

Skytteligan Champions League 2022/2023

De som kämpar om att vinna skytteligan i Champions League är bland annat Erling Braut Haaland, Mohamed Salah och Vinicius Júnior och det mesta tyder på att det är någon av de tre spelarna kommer att ta hem priset som förra året vanns av Karim Benzema med sina totalt 15 fullträffar, något som gjorde att Real Madrid Paris Saint-Germain tröja blev vinnare av Champions League 2022/2023.

Lämna ett svar