Publicerad den Lämna en kommentar

Juventus je počeo, ali ispao iz Europske lige, presudio im Erik Lamela pogotkom u produžecima

Juventus-fotbollsspelarna avslutade sin prestation i European League med att besegra Sevilla efter förlängning, Borussia Dortmund tröja och Érik Lamelas mål i den femte minuten av den första förlängningen förde det spanska laget till final mot Roma.

Efter de första 45 minuterna blev det inga mål, och sedan gjorde Vlahović, bara en minut efter att ha kommit in på planen, ett fint mål till 1:0, men firandet av den gamla damen varade bara i sex minuter eftersom Suso gjorde 1 :1 med ett fantastiskt mål från distans.

Eftersom den första matchen också slutade med 1:1, efter domarens slutsignal, spelades förlängning, och där hade spelarna i Sevilla mer kunskap och tur, som lyckades göra mål och nå seger och plats i den slutliga.

Det avgörande ögonblicket inträffade i den 95:e minuten, och efter Gils penetration på vänsterkanten och ett bra inlägg var Lamela på rätt plats, och han nickade Juventus målvakt och gjorde 2:1, vilket så småningom skulle visa sig vara matchens slutresultat.

I den 115:e minuten stod Sevilla kvar med en spelare mindre eftersom Acuna fick ett andra gult eller rött kort, men de lyckades försvara sig. Det här spanska laget kommer att spela mot Roma i finalen, Billiga Fotbollströjor och den matchen är planerad på Puskas Arena i Budapest den 31 maj.

Lämna ett svar