Publicerad den Lämna en kommentar

Napoli hoppas kunna ”övertyga” Kim Min-jae att skriva på ett nytt avtal

Napoli hoppas kunna övertala Kim Min-jae att skriva på ett nytt avtal med klubben mitt i det ökande intresset för försvararen.

Min-jae har haft en exceptionell debutsäsong i Fotbollströjor Barn efter att ha kommit från Fenerbahce förra sommaren, med den sydkoreanske mittbacken som imponerade när Luciano Spallettis lag vann en första Serie A-titel sedan 1990.

26-åringens prestationer har uppmärksammat Europas toppklubbar och Manchester United har varit starkt kopplat till att värva försvararen. Napoli kommer att vara maktlös att hindra Min-jae från att lämna i sommar, på grund av närvaron av en väldokumenterad frisättningsklausul i hans kontrakt.

Avgiften är uppfattad att variera mellan €40m och €60m, en siffra långt under hans marknadsvärde, och 90min rapporterar att Napoli ”desperat” försöker övertyga mittbacken att skriva på ett nytt avtal och ta bort klausulen.

Manchester United är inte de enda friarna för mittbacken, med Liverpool och Newcastle både intresserade och på marknaden för defensiva tillskott. Arsenal, Manchester City, liverpool tröja med namn, PSG, Real Madrid och Barcelona sägs alla också övervaka Min-jaes situation.

Försvararen kommer att återvända till Sydkorea för att genomgå militärtjänst nästa månad, innan han fattar ett beslut om sin framtid. Klausulen i hans kontrakt kommer att gälla under en kort period i juli.

Lämna ett svar