Publicerad den Lämna en kommentar

Messis livvakt tjänar otroligt mycket pengar för de tjänster han tillhandahåller

Fotbollskläder barn billigt Inter Miami-tjänstemän har vidtagit alla försiktighetsåtgärder angående Lionel Messi, för att säkerställa att han har de nödvändiga förutsättningarna för en enkel anpassning, vilket är anledningen till att de har anlitat en speciell livvakt för att vakta honom hela tiden och som han får ”högt betalt” för.

Personen som har till uppgift att skydda Lionel Messi heter Yassine Chueko och är en före detta amerikansk soldat som deltagit i uppdrag i Irak och Afghanistan. Dessutom är han expert på kampsport, boxare och taekwondomästare.

Flera klipp av mannen i fråga, en ”skugga” av den argentinska stjärnan, publicerades på sociala nätverk, och internationell press avslöjade att Yassine Chueko påstås ha fått 250 000 dollar i månaden, vilket motsvarar 3 miljoner dollar om året.

Även när han är på planen är den här livvakten alltid på jakt efter potentiella fans som kan springa in på planen och ta sig till Messi, och han skyddar honom också när han går in i tunneln, FC Barcelona babykläder såväl som i alla andra situationer där han är något mer utsatta för fans.

Enligt allt som syns på och utanför planen trivs Messi i USA och ser väldigt nöjd ut trots att han lämnat Europa.

Lämna ett svar