Publicerad den Lämna en kommentar

Liverpools ”supporter” Lindström avslöjar att han tackade nej till sommarflytt till Anfield

Inter Miami tröja Jesper Lindström har avslöjat att han tackade nej till en flytt till Liverpool i somras, trots sitt stöd för Merseyside-klubben.

Lindström har avslöjat att han var ett transfermål för de röda i somras när Jurgen Klopp såg över sina mittfältsalternativ, men den danska landslagsmannen avvisade chansen att gå till Premier League till förmån för att skriva på för Napoli från Eintracht Frankfurt.

23-åringen gjorde sju mål i Bundesliga förra säsongen för att locka intresse från hela Europa, innan han skrev på för Napoli i en affär värd 30 miljoner euro.

Lindström har öppnat upp för sitt beslut att tacka nej till Liverpool trots att han stödde de röda, och medgav att utsikterna till en mer framträdande roll i förstalaget övertalade honom att skriva på för Napoli i somras.

”Det var Liverpool, och jag är en Liverpool-supporter, så det skulle ha varit en galet fascinerande upplevelse,” sa Lindström.

”Men skulle det ha varit ett intelligent drag? Om jag inte spelar kan jag lika gärna sitta framför tv:n och se dem spela där medan jag är på en annan klubb. Jag är i en ålder nu där jag måste spela fotboll.

”Det är därför jag tror att Napoli representerar en bra förändring. Det är en av de bästa klubbarna i världen, Billiga fotbollströjor och de sa att jag kommer att få många möjligheter att spela.”

Lämna ett svar