Publicerad den Lämna en kommentar

Goliath i München tillhörde Bayern: Onanas misstag kostade United-nederlag, Lautaro räddade Inter

Kvällens matcher över hela Europa avslutade den första omgången av UEFA Champions League, Billiga Fotbollströjor och det största fokuset låg på matchen i München.

Derbykvällen, liksom hela första omgången av den mest elitära fotbollstävlingen i Europa, sågs i München, där Bayern slog Manchester United med 4:3.

Det var en fantastisk match på Allianz Arena med sju mål för de tyska mästarna.

Lite mer än en halvtimme behövdes för att Bayern skulle ta en tvåmålsledning. Visserligen med mycket hjälp av United-målvakten Andrea Onana.

Kamerunen släppte först in ett bisarrt mål i den 28:e minuten efter Sanes skott, och lite senare kontrollerade även Gnabry honom. Det såg ut som en riktig katastrof för de röda djävlarna i dessa ögonblick.

Men i början av återupptagandet gjorde Uniteds nyförvärv den här säsongen, Rasmus Höglund, vackert mål för att reducera.

Taman što su se gosti vratili, Bayern je ponovo otišao na plus dva. Siguran realizator penala bio je Harry Kane.

Golijadi tu nije bio kraj jer je Casemiro poentirao u 88. minuti nakon što se sjajno snašao i iz nemoguće pozicije postigao gol za 3:2.

På stopptid skakade nätet ytterligare två gånger. Först utnyttjade reserven Tel en knäck i det engelska försvaret, och slutliga 4:3 gjordes från en frispark av den store Bruno Fernandes.

Real Sociedad var på gränsen till ett mirakel och en storseger över Inter tack vare Mendez mål i den 4:e minuten, men Lautaro Martinez räddade sitt lag från förlust mot slutet av matchen.

Red Bull Salzburg noterade en fantastisk seger på vägen på Benfica med en poäng på 2:0. Målen var Šimićs och Gloukhs verk, Fotbollströjor Billigt och det är intressant att gästerna fick två straffar i den här matchen.

Vår Amar Dedić spelade alla 90 minuterna för sitt lag i denna stora triumf.