Publicerad den Lämna en kommentar

”Ivan, det är dags!” har äntligen burit frukt! Perišić kommer till Hajduk i vinter

”Ivan, det är dags!” är budskapet som Hajduk-fans har skickat till Ivan Perišić i månader och år, med önskan att han ska återvända till klubben där han växte upp, Billiga matchtröjor fotboll och det verkar som att det äntligen har blivit verklighet.

Som Sportske novosti exklusivt rapporterar kommer Ivan Perišić att flytta från Tottenham till Hajduk i vinter.

Presidenten för Hajduk Lukša Jakobušić och ägaren av Tottenham Daniel Levy förhandlade i månader, Manchester City och PSG var också intresserade av kroaten, men till slut drog Jakobušić ”ässet i rockärmen” som heter Luka Vušković och kom överens om en av de största övergångarna av Split-klubben i historien.

Levy bestämde sig för att låta Perišić gå till Hajduk för att få en fördel i förhandlingarna med det 16-åriga underbarnet, en muntlig överenskommelse nåddes och enligt allt kommer vi att se den 34-årige yttern till den kroatiske medborgaren team på Poljud.

Avtalet nåddes redan innan Perišić skadades allvarligt, Fotbollsdräkt barn men det är fortfarande i kraft och bör vara klart i januari.

Perišić växte upp i Hajduk, för vilken han som 17-åring spelade en vänskapsmatch mot Smederevo i juli 2006 och köptes omedelbart av den franska klubben Sochaux för 360 000 euro.

Lämna ett svar