Publicerad den Lämna en kommentar

En speciell förfrågan kom från Barcelona innan matchen mellan Bosnien och Hercegovina och Portugal

Catalan Sport skriver att en särskild förfrågan har kommit från Billiga Fotbollströjor Barcelona inför matchen i den åttonde omgången av EM-kvalmatcherna mellan Bosnien och Hercegovina och Portugal.

Den portugisiske yttern Joao Cancelo har nämligen spelat enormt många minuter den här säsongen. Efter att ha kommit från Manchester City spelade han absolut alla matcher med Barcelona och det portugisiska landslaget. Från den första matchen i Pamplona mot Osasuna, när han spelade efter bara ett träningspass, spelade katalanernas försvarare tio matcher i rad, i endast en av dem kom han ut i den 60:e matchminuten.

Han tillbringade 829 minuter på planen på 40 dagar, och den enda matchen när han lämnade matchen före domarens slutsignal var matchen mellan Portugal och Luxemburg den 11 september.

Därför har de i Barcelona en speciell förfrågan till Portugals tränare, Roberto Martinez, inför matchen mot vårt fotbollslag i Zenica, och de vill att han ska lämna Cancelo på bänken så att han är redo för nästa utmaningar som väntar dem.

Portugiserna säkrade deltagandet i Euro 2024 med sju segrar på lika många matcher, så frånvaron av Cancelo skulle inte vara ett stort problem för vår nästa motståndare.

Huruvida Martinez kommer att acceptera deras begäran kommer att bli tydligare på måndag när matchen mellan BiH och Portugal spelas. Matchen kommer att spelas på Bilino polje stadion i Zenica, Barcelona Tröja 2024 med start 20:45 med livesändning på BHRT och textsändning på portalen.

Lämna ett svar