Publicerad den Lämna en kommentar

Ronaldo meddelade sin ankomst till Zenica: Ja, jag är definitivt tillgänglig för tränaren

En av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna, Cristiano Ronaldo, fotbollströja med tryck är redo att hjälpa det portugisiska landslaget i matchen mot Bosnien och Hercegovina i Zenica.

Han påpekade detta efter nattens seger mot det slovakiska laget med 3:2, vilket definitivt säkrade portugisernas plats vid EM.

Detta kommer dock inte att hindra den legendariske portugisen från att hjälpa sina lagkamrater på måndag i ett försök att uppnå ytterligare en triumf i kvalet.

”Ja, självklart är jag tillgänglig för tränaren. Jag vet inte vad han vill och vad han har för idéer, men jag är definitivt tillgänglig för landslaget i Zenica också”, sa Ronaldo efter segern mot Slovakien och tillade. :

”Vi spelade bra i de här kvalmatcherna, vi vann alla matcher, jag minns inte sedan jag har varit i landslaget att vi säkrade en plats i en stor tävling tidigare. Jag ska inte säga lättare eftersom vi gjorde det så Jag hör många säga att det är på grund av kvalitetsgrupperna, men även de andra grupperna är också svåra och det finns också två eller tre svåra motståndare i dem. I slutändan säger resultatet allt. Portugal är med i EM för att de spelade bra, vi har ett utmärkt lag, en topptränare och vi förtjänade att gå igenom. Det är ingen slump att vi är på EM”.

Ronaldo gjorde förresten två mål i 3:2-segern mot Slovakien i går kväll, Billiga Fotbollströjor medan Goncalo Ramos lade till ett, och David Hancko och Stanislav Lobotka gjorde mål för sina motståndare.

Med dessa två mål nådde fotbollsspelaren Al Nassra siffran 125 mål på 202 matcher för det portugisiska landslaget. Fascinerande.

Låt oss tillägga att matchen Bosnien och Hercegovina – Portugal är planerad till måndag på Bilino polje-stadion i Zenica, med start 20:45.

Lämna ett svar