Publicerad den Lämna en kommentar

Vinicius förlängde sitt kontrakt med Real, Kings är nära att förverkliga en ny fantastisk affär

Den brasilianske representanten Vinicius Junior har idag förlängt sitt kontrakt med Real Madrid, billiga fotbollströjor med tryck enligt vilket han stannar på Santiago Bernabeu-stadion till sommaren 2027.

Vinny anlände till Real sommaren 2018 bara 18 år gammal och gjorde sin debut för Real Madrid Castilla den 26 augusti.

På sex säsonger försvarade han a-lagets färger och har hittills spelat 235 matcher där han gjort 63 mål och vunnit nio titlar – Champions League, två världsklubbsmästerskap, den europeiska supercupen, två Primeira Ligas, King’s Cup och två spanska supercuper.

Endast 23 år gammal har han blivit en av Reals viktigaste fotbollsspelare de senaste åren och med sitt mål tog han med sig titeln europamästare till Madridklubben i finalen i Paris 2022 mot Liverpool.

Samtidigt skriver Fabrizio Romano att en annan brasilianare, Rodrygo, Fotbollskläder barn är redo att skriva på ett nytt långtidskontrakt med Real Madrid.

Avtalet ska ha nåtts och enligt det ska han stanna i klubben till sommaren 2028. Utköpsklausulen kommer att uppgå till en miljard euro.

Lämna ett svar