Publicerad den Lämna en kommentar

UEFA planerar att bjuda in Al Nassr till nästa säsongs Champions League av en otrolig anledning

Som journalisten från Saudiarabien Ali Al-Harbi skriver planerar UEFA att bjuda in Al Nassr-laget att delta i Champions League nästa säsong.

Som konstaterats av Al-Harbi kommer UEFA att bjuda in saudierna att spela i Champions League från och med nästa säsong, och den främsta anledningen till detta är inte portugisen Cristiano Ronaldo, köpa Cristiano Ronaldo tröja som just nu briljerar i denna klubbtröja.

Al-Harbi uppgav att den europeiska fotbollens paraplyhus kommer att bjuda in dem till Champions League eftersom de är bland de ”tre mest kända klubbarna i världen” och ”de är mycket populära bland den europeiska allmänheten”.

Ronaldo är förresten en av de bästa fotbollsspelarna som någonsin spelat i Champions League och skulle gärna acceptera att spela i Champions League igen.

Tidigare blev han den första fotbollsspelaren att vinna Champions League fem gånger och nådde även 140 mål, vilket är fler än någon spelare som har spelat i den här tävlingen.

Som en påminnelse, nästa säsong kommer det inte längre att vara ett standardgruppspel med åtta grupper om PSG tröja med eget namn fyra lag, utan Champions League kommer att ha 36 klubbar, som var och en kommer att ha åtta matcher, borta.

De åtta bästa går direkt till åttondelsfinal, medan lagen på 9:e till 24:e plats går in i slutspelet för att vinna en plats i utslagsstadiet.

Lag från 25:e till 36:e plats kommer att elimineras.

Lämna ett svar