Publicerad den Lämna en kommentar

Cristiano Ronaldo hjälpte Portugal att slå Liechtenstein med ett mål och en assist

Cristiano Ronaldo bevisade sitt värde igen när han gjorde det inledande målet för att leda Portugal till en hård 2-0 seger över Portugal tröja med eget namn Liechtenstein i deras EM 2024-kval.

Trots att Portugal dominerade bollinnehavet och skott på mål, kämpade de för att bryta igenom Liechtensteins solida försvar i första halvlek. Värdarnas metodiska försvar omintetgjorde ofta Selecaos attacker, vilket skapade få klara chanser.

Cristiano Ronaldo visade dock sin tjuvjaktinstinkt i halvtid och bröt nollan med en snabb kontring. Portugals lagkapten startade på vänsterkanten innan han släppte ett kraftfullt skott som gick rakt in i nätmaskorna och lämnade Liechtensteins målvakt Benjamin Buchel maktlös att göra någonting.

Portugal fortsatte att trycka på för fler mål i andra halvlek och deras ansträngningar belönades när João Cancelo dubblade ledningen med en volley från Buchel. Goncalo Ramos trodde att han kunde ha lagt till ytterligare ett mål för Portugal men hans mål avvisades.

Även om Selecao var långt ifrån perfekta, tog de till slut alla tre poängen och utökade sin obesegrade körning i EM 2024-kvalet till nio matcher. Ronaldo gjorde sitt 128:e mål för Portugal och befäste sin position som landets ledande målskytt genom tiderna.

Med Ronaldo vid rodret kommer Portugal utan tvekan att vara ett av de starkaste lagen i EM 2024. 38-åringen visar inga tecken på att sakta ner och Billiga Fotbollströjor barn hans målförmåga är fortfarande lika skarp som någonsin. När Portugal ser till att lägga till sin trofésamling kommer Ronaldo utan tvekan att stå i centrum för deras framgång.

Lämna ett svar