Publicerad den Lämna en kommentar

Roberto Martinez: Han vill göra 9 vinster i rad! Cristiano Ronaldo kommer att spela!

I går publicerade media en intervju med Roberto Martinez, Portugals huvudtränare, på konferensen inför matchen, eftersom det portugisiska landslagets nästa match denna vecka är mot Liechtenstein. Utöver lagets förberedelser är omvärlden också mycket intresserad av om Cristiano Ronaldo, som precis kommit tillbaka till laget, Inter Miami Tröja kommer att passa upp och starta spelet, och Roberto Martinez gav också svar på var och en av dessa frågor.

På frågan om Cristiano Ronaldo kommer att starta matchen svarade Roberto Martinez: ”Cristiano Ronaldo spelade redan för landslaget igår: ”Det viktigaste för oss är att förbereda oss för matchen, och det är bara fyra matcher kvar till Europa League. . Det spelar ingen roll om han startar eller inte, han kommer definitivt att spela.

Roberto Martinez fick också frågan om han förväntade sig att Cristiano Ronaldo skulle bli EM-skytten, vilket Roberto Martinez svarade: Nej, till morgondagens match vill vi försöka etablera en länk, ett tydligt anfallsmönster är viktigt, vi behöver Cristiano Ronaldo ska spela som laget! Individuella mål är ett lagpoäng. Jag njöt verkligen av matchen mot Luxemburg, vi var solida och vi vill göra detsamma i morgon. Lyckas vi som lag blir också den individuella sidan bra.

På tal om vad Portugal vill uppnå i kvalfasen, sa Roberto Martinez: Jag tror att målet är att vinna turneringen för nionde gången. Spelare har inte mycket chans att uppnå nio, tio raka vinster. Detta är ett mål som kräver mycket ansträngning. Den här matchen kommer hjälpa oss att växa och bli ett bättre lag. Vi vill fortsätta att göra samma sak och fortsätta att göra samma arbete.

Ser fram emot nästa matcher i det portugisiska landslaget, jag hoppas att Portugal, Billiga Fotbollströjor med Cristiano Ronaldo och andra stjärnor i spetsen för laget, också kommer att uppnå bra resultat den här säsongen och ge ännu fler spännande händelser till fansen.

Lämna ett svar