Publicerad den Lämna en kommentar

Domarens skandalösa beslut gjorde City-spelarna rasande, Haaland tappade helt humöret

I Manchester City har de många anledningar att vara frustrerade efter oavgjort 3:3 i derbyt med Tottenham på Etihad, och mest på grund av det obegripliga beslutet av huvuddomaren Simon Hooper på stopptid.

Citizens omringade domaren i den fjärde minuten av stopptid och det blev ett stort uppståndelse eftersom de himmelsblå inte kunde tro vad som hände, Manchester City tröja med eget namn så ingen höjde rösten mot Hooper.

City startade nämligen en lovande kontring till 4:3, Rodri spelade förbi Haaland mitt på planen, och norrmannen gick in i en duell med Emerson Royal.

Även om Spurs-försvararen fångade honom med en försenad glidande start, lyckades Haaland behålla sin balans och fortsätta handlingen, och domaren sträckte i det ögonblicket ut sin hand för att signalera ledningen.

I fortsättningen av aktionen spelade Haaland på Jack Grealish, som var snabbare än Spurs kompletta försvarslinje och gick in i en en-mot-en-situation med målvakten Vicario.

Hooper meddelade sig dock i det ögonblicket och avbröt Citys aktion och returnerade bollen nära mitten av planen där Royal tidigare hade fällt Haaland.

Haaland, Kovačić och Ruben Dias började genast breda ut sina armar, Guardiola reagerade också i frustration vid sidlinjen, läktaren reagerade med tjut, Billiga Fotbollskläder Barn men saken gick inte längre att åtgärda.

Lämna ett svar