Publicerad den Lämna en kommentar

Engelska Premier League: Manchester City gjorde oavgjort mot Tottenham Hotspur 3:3

Den 3 december 2023 spelades den 14:e omgången av engelska Premier League på Manchester City Stadium, där Manchester City tog emot Tottenham Hotspur i blått. Efter 90 minuters spel gjorde de två lagen oavgjort 3:3, men Premier League-tabellen har förändrats dramatiskt!

I den första halvleken anföll båda lagen våldsamt Efter bara sex minuter av matchen skickade Kulusevski en långpassning framför straffområdet, Fotbollskläder barn med namn Son i Tottenham Hotspur tröja nr. 7 trängde förbi Arnold inne i straffområdet och hjälpte Tottenham Hotspur att ta en 1-0-ledning med ett kraftfullt skott i mål. Manchester City reagerade snabbt efter att ha släppt in ett mål. I den 9:e minuten tog City en frispark framför mål, men efter en klaff i straffområdet rörde Sun av misstag bollen och satte den i eget mål för att kvittera.

De två sidorna engagerade sig sedan i en hård strid i anfall och försvar. City dominerade framför planen, men Tottenham Hotspur hotade också Citys mål vid flera tillfällen. I den 31:a minuten bröt Doku ner vänstern och skickade en direktpassning till Alvarez, som avledde bollen och Foden, klädd i nummer 47, tryckte in bollen i mål för att ge Man City en 2-1-ledning igen.

Båda sidor var jämnt i andra halvlek I andra halvlek försvagades anfallen på båda sidor. Tottenham kvitterade i den 69:e minuten. Alvarez missade en passning i boxen, och Son skickade bollen till fötterna på Lo Celso, manchester united tröja med tryck som sköt från utsidan och gjorde 2:2.

Båda sidor gjorde sedan utbyten. Manchester City tog emot Grealish i den 75:e minuten och Tottenham Hotspur tog emot Bentancur i den 80:e minuten. I den 81:a minuten trängde Rodney framgångsrikt in i straffområdet och skickade bollen till fötterna på Harland, som avledde bollen till höger sida av straffområdet och Gralish tryckte in bollen i mål för att ge City en 3-2-ledning igen. . Men Spurs gav inte upp. Innan slutsignalen skickade Johnson ett inlägg i boxen, och Kulusevskis nick träffade ribban och studsade in i nätet för att kvittera igen.

Till slut skakade de två lagen hand och skildes med en oavgjord 3:3.

Det var Citys tredje lottning av Premier League-säsongen och deras tredje i ligan. City ligger trea i tabellen, tre poäng bakom ledande Arsenal. Tottenham Hotspur, å andra sidan, avslutade en tre matcher lång förlustsvit i ligan och ligger femma med 27 poäng. Även om Man City fortfarande är obesegrade i EPL har Arsenal tagit förstaplatsen, så vilka resultat behöver de uppnå i de kommande matcherna för att återvända till toppen av tabellen?

Lämna ett svar