Publicerad den Lämna en kommentar

Det är inte bara Kane som har problem: Ronaldo spenderade en ofattbar summa på ett hotell i Riyadh

Efter att Harry Kane lämnade hotellet där han bodde i början av sin karriär i Bayern München efter en flera månader lång vistelse är historien om Cristiano Ronaldos liv på ett hotell i Saudiarabien aktuell igen.

Den engelske anfallaren Harry Kane bodde på ett hotellrum i månader,Al-Nassr tröja med eget namn samtidigt som han slog rekord på planen. Efter att han flyttade till Bayern München i augusti hyrde han ett hotellrum och stannade där till början av december, då han hyrde en villa som även användes av Bayerns fotbollsspelare Lucas Hernandez.

Media avslöjade att Kane spenderade totalt 1,2 miljoner euro på hotellrummet. Han är dock inte den enda som var i sådana ”problem”, eftersom Cristiano Ronaldo gick igenom en liknande historia efter att ha flyttat till Saudiarabien.

Efter att ha flyttat till Saudiarabiens Al Nassr i januari förra året hyrde Ronaldo ett av de dyraste Four Seasons-hotellen i Riyadh. Det som är mest intressant är att portugisen hyrde nästan hela hotellet för hela följet han kom med.

Så Ronaldo hyrde totalt 17 rum och bodde med sin familj i en tvåvånings kunglig svit. Förutom familjen hyrde han ytterligare 16 rum till sitt följe, som bestod av vänner och trygghet.

Med en vacker utsikt över den saudiska huvudstaden spenderade Ronaldo mycket pengar på hotellet. Enligt brittiska medier spenderade Ronaldo mer än 290 000 euro per månad på hotellet.

Men med tanke på lönen, som går upp till 200 miljoner euro per år, var det inga problem för Ronaldo att hyra sådana tjänster. Med tiden tog det också ett slut.

Efter en tid flyttade Ronaldo och hans familj till ett exklusivt komplex med garanterad integritet. Han tog med sig försäkringen så att det nästan är omöjligt att komma åt ens i närheten av hans nya villa.

Bortsett från henne har portugisen en mycket rik samling fastigheter, inklusive två i hans hemland Madeira, en i Turin, en i Cheshire från hans Manchester United-dagar, Fotbollskläder till Barn en resort i Marbella och en villa på 20 miljoner euro som han planerar för sina pensionsdagar i den portugisiska semesterorten Quinta da Marinha. Han äger också en villa värd sju miljoner euro i Madrid.

Lämna ett svar