Publicerad den Lämna en kommentar

Nenad Bjelica: Om vi ​​kan upprepa vår senaste ligaprestation har vi en chans att slå Real Madrid

I den sista omgången av Champions Leagues gruppspel är det en match mellan Union Berlin och Real Madrid, där Union Berlin spelar mot Real Madrid på hemmaplan. Inför matchen uttryckte Union Berlins 52-årige nya huvudtränare Nenad Bjelica sin åsikt: han trodde att så länge laget fortsätter sin utmärkta prestation i den sista omgången av tävlingen har de en stor chans att vinna motståndaren.

Nenad Bjelica sa: Vi måste fortsätta genomföra det vi gjorde i lördags. Jag är övertygad om att om vi kan uppnå ytterligare en sådan här prestation kommer vi att ha en bra chans mot Real Madrid i morgon. Vi måste spela en perfekt match, precis som förra omgången mot Mönchengladbach, där vi gav våra motståndare få chanser. Real Madrid har utmärkta personliga egenskaper på planen, men en eller två nyckelspelare är också skadade.

Förutom Nenad Bjelica sa även målvakten Frederik Rønnow sin åsikt. Han sa: ”Vi måste gå in i den här matchen med tro och självförtroende. Vi spelade också tappert på Bernabeu.”Matchtröjor Fotboll Barn

Man fick trots allt ett nederlag efteråt som skulle påverka lagets moral till viss del, men mot det starka laget Real Madrid var Union Berlin självsäkra och förberedde sig fullt ut. Laget noterade sin första seger sedan augusti i lördags i den andra matchen under nya tränaren Nenad Bjelica. Även om detta kan höja spelarnas moral, kommer nästa match mot Real Madrid, som redan har säkrat topplaceringen i gruppen, bli mer kraftfull. Därför kan Union Berlin bara slå Real Madrid själva och hoppas att Neapel slår Braga. Manchester City tröja med eget namn Först då har de en chans att fortsätta tävla i Europa League, så den här matchen är avgörande.

Lämna ett svar