Publicerad den Lämna en kommentar

Demirović spelar i sitt livs form, Romano förutspår stora saker för honom 2024

Representanten för Bosnien och Hercegovina, Ermedin Demirović, spelar i sitt livs form, och den mest kända journalisten för fotbollsövergångar, psg tröja mbappe Fabrizio Romano, talade också om honom idag.

”Augsburg-anfallaren Ermedin Demirović är en av spelarna att titta på 2024, speciellt efter att ha bytt managers genom att skriva på för ROOF-byrån”, skriver Romano.

Managementbyrån ROOF är en av de mest kända i världen, och dess medlemmar inkluderar Kai Havertz, Serge Gnabry, Harvey Elliott, Marc-Andre ter Stegen, Virgil Van Dijk…

I deras företag finns nu en 25-årig BiH. anfallare som har kontrakt med Augsburg till 2026, och hans nuvarande marknadsvärde uppskattas till 20 miljoner euro.

”Demirović gjorde sju mål i Bundesliga den här säsongen och lade till fem assist. Augsburg-kaptenen följs av flera klubbar”, tillade Romano.

Låt oss påminna dig om att Demirović kom till Augsburg sommaren 2022 från Freiburg, Fotbollströjor med tryck och tidigare spelade han för Alaves, St. Gallen, Almeria och Sochaux.

Han gjorde sin debut för Bosnien och Hercegovinas landslag i mars 2021. Han spelade 23 matcher och gjorde ett mål.

Lämna ett svar