Publicerad den Lämna en kommentar

Är Copa America-biljetterna slutsålda?

Är Copa America-biljetterna slutsålda?

Den annalkande Copa America 2024 får fansen att ifrågasätta om alla biljetter redan är slutsålda. Eftersom turneringen hålls i USA för andra gången vill massor av fans gå på matcherna. Dessutom finns det fler matcher att gå på i 2024 års turnering än någonsin tidigare. Med 16 lag som avrundar Copa America har fansen möjlighet att delta i 32 matcher fördelade på 14 arenor. Brasilien, Argentina, Uruguay och resten av Sydamerika reser norrut för att kämpa om kontinental överhöghet från 20 juni till 14 juli.

Den goda nyheten för fansen är att biljetterna inte är slutsålda. Även om officiella biljetter kan vara svårare att få tag på finns det gott om möjligheter för fans att få tag på biljetter. Om du tittar på rätt ställen finns det fortfarande prisvärda alternativ för fans som vill delta.

En av dessa platser är Vivid Seats. Vivid Seats har en 100% köpargaranti att du kan köpa biljetter och få dem före matchen. Dessutom är Vivid Seats en partner till. Därför får-läsare $ 20 rabatt på sin första beställning på plattformen. Du kan hitta biljetter till var och en av de 32 matcherna under hela tävlingen från gruppspelet till finalen. Till exempel kan du fortfarande köpa biljetter till Copa America-finalen på Hard Rock Stadium den 14 juli. Visserligen vet ingen vilka lag som kommer att spela. Ändå är det säkert att producera drama oavsett.

Kan jag fortfarande köpa Copa America-biljetter?

Även om Copa America-biljetter inte är slutsålda är det många saker som påverkar biljettpriserna, inklusive matchens intriger, spelarnas tillgänglighet och hur mycket en match betyder. Därför kommer efterfrågan att stiga och sjunka före en match. Allt man kan säga är att man kan låsa in en plats.

Lyckligtvis för fans i USA är matcherna spridda över hela landet. Även om schemat i allmänhet håller sig borta från nordliga städer kommer 13 olika områden att vara värd för matcher. Det inkluderar stora nav som Los Angeles, New York, Miami och Dallas. Dessutom kommer relativt mindre städer som Austin, Brasilien Copa América 2024,Orlando, Kansas City och Charlotte att vara värd för matcher. De flesta av arenorna har varit värd för stora fotbollsmatcher tidigare, oavsett om det är i Gold Cup eller CONCACAF Nations League eller till och med Copa America 2016. Många av dessa toppstjärnor från Sydamerika kanske återvänder till dessa arenor.

Trojorfotboll sammanställde schemat för varje match och den tillhörande länken för var du hittar biljetter. Lås in din plats nu inför sommarens turnering innan biljetterna till Copa America är slutsålda.

Jag fick en titt på tidslinjen för förköp via Ticketmaster, varav en del är klistrad nedan. Jag tycker att det är tråkigt att CONMEBOL-förköp för vilken gammal match som helst är tillgänglig före US Insiders förköp för amerikanska matcher. Det säger mig att förbunden inte fick någon tilldelning, bara koder att dela ut.

Onsale till allmänheten
Ons 28/02/24 kl 10:00 EST
Förköp för PSL-medlemmar
Starta: Thu 02/22/24 10:00 am EST
Slutar: Tis 27/02/24 11:59 pm EST
ATL UTD STM Förhandsförsäljning
Börja med: Thu 02/22/24 10:00 am EST
Slutar: Tis 27/02/24 11:59 pm EST
CONMEBOL Förköp
Börjar med: Thu 02/22/24 10:00 am EST
Slutar: Tis 27/02/24 11:59 pm EST
AMBSE Förköp
Börja med: Thu 02/22/24 10:00 am EST
Slutar: Ons 28/02/24 09:45 EST
Internationell förköp
Starta på: Fri 02/23/24 02:00 pm EST
Slutar: Tis 27/02/24 11:59 pm EST
Förköp för insiders
Börja med: Fri 02/23/24 02:00 pm EST
Slutar: Tis 27/02/24 11:59 pm EST

Lämna ett svar