Publicerad den Lämna en kommentar

Så startar Sverige mot Belgien idag i EM-kvalmatchen 2023!

Så startar Sverige mot Belgien ikväll – Sveriges startelva mot Belgien!

Sveriges startelva mot Belgien? Så startar Sverige mot Belgien ikväll! Frågan alla har ställts sig är ifall förbundskapten Jane Andersson skulle göra några sista sekundsändringar i den svenska startelvan i EM-kvalmatchen mot Belgien idag. Enligt flera svenska medier så har man sagt att Emil Holm och Joel Andersson inte skulle ingå Sveriges startelva mot Belgien fotbollströjor.

Istället så skulle Ludwig Augustinsson och Mattias Svanberg ersätta Emil Holm och Joel Andersson i startelvan mot Belgien. Troligtvis kommer Jane Andersson att ersätta Emil Holm och Joel Andersson med Ludwig Augustinsson och Mattias Svanberg i yttermittfältet i dagens EM-kvalmatch mot Belgien. Därmed förväntas Jane Andersson att peta Emil Holm och Mattias Svanberg till förmån för Ludwig Augustinsson och Mattias Svanberg.

I matchen mot Belgien så pratades väldigt mycket om den svenska startelvan, men den här gången så har det inte varit så mycket diskussion om den svenska startelvan mot Belgien. Några av de heta platserna är givetvis mittfältet och anfallet bredvid Zlatan Ibrahimovic, där kampen framför allt kommer att stå emellan några spelarna i de kommande EM-kvalmatcherna.

Ludwig Augustinsson och Nildén får starta mot Belgien

En annan plats som på förhand varit öppen var anfallsplatsen bredvid Zlatan Ibrahimovic. Dejan Kulusevski och Alexander Isak har gjort bra ifrån sig under de tidigare matcherna . Därav så har ingen av dessa bli utbytta inför matchen mot Belgien trots att Zlatan är med denna gång. Frågan är vad Jane Andersson gör denna gång mot Belgien. Kommer han våga att prova en ny startelva mot det svagare Belgien för att kunna välja ut rätt startelva mot England i en eventuell semifinal?

Troligtvis gör Jane Andersson inga större förändringar i startelvan utöver de som han tvingas till, speciellt då startelvan mot Portugal fungerade väldigt bra ihop. Förbundskapten Jane Andersson kommer att släppa den officiella startelvan några timmar innan matchen startar idag kl. 21:00. Sveriges startelva mot Belgien nedan kommer att uppdateras så fort den svenska elvan blir släppt inför kvällens EM-kvalmatch.

Så startar Sverige mot Belgien idag

Sveriges startelva mot Belgien: Robin Olsen – Linus Wahlqvist Egnell, Victor Nilsson Lindelöf, Hjalmar Ekdal, Ludwig Augustinsson – Mattias Svanberg, Kristoffer Olsson, Samuel Gustafson, Emil Forsberg – Dejan Kulusevski, Alexander Isak.

Svenska ersättare i startelvan mot Belgien: Albin Ekdal, Billiga Fotbollströjor, Kristoffer Olsson och Zlatan Ibrahimovic.

Ej till spel: Emil Holm, Joel Andersson.

Belgien-Sverige oddsen & erbjudanden

Lämna ett svar