Publicerad den Lämna en kommentar

Fabrizio Romano avslöjade Cristiano Ronaldos öde i Saudiarabien

Den portugisiske fotbollsspelaren Fotbollskläder för Barn har äntligen uttalat sig om spekulationerna om hans påstådda avgång från Al-Nassra-laget dit han kom i början av 2023.

Den legendariske spelaren från Manchester United, Real Madrid och Juventus sa att han inte har något att göra med att lämna Saudiarabien och att han fortfarande är medlem i laget från Riyadh.

Media kopplade honom hela tiden till klubbar som Newcastle och Bayern, men portugiserna förkastade allt det.

”Jag är glad här. Jag vill fortsätta och jag kommer att fortsätta på Al-Nassr, jag är optimistisk och självsäker. Livet i Saudiarabien går väldigt bra och ligan är bra. Alla stora spelare är välkomna, stora namn eller unga spelare Om de kommer kommer ligan att förbättras.

Nästa år är jag väldigt optimistisk och övertygad om att saker och ting kommer att förändras och att vi kommer att gå i rätt riktning”, rapporterades hans ord av den italienske journalisten Fabrizio Romano.

Den portugisiske superstjärnan har hittills spelat 19 matcher för sin nya klubb där han gjorde 14 mål, Bayern München tröja barn och de avslutade säsongen på andra plats, trots att de var ledare innan hans ankomst.

Han skrev på ett tvåårskontrakt med A-Nassr värt svindlande 200 miljoner euro per säsong.

Lämna ett svar