Publicerad den Lämna en kommentar

PSG förbereder en helvetisk plan: Två tränare kommer att leda dem nästa säsong, de har officiellt gett upp Mourinho

Julian Nagelsmann och Thierry Henry är de första favoriterna att leda PSG-laget nästa säsong, rapporterar franska L’equipe.

Med informationen om att nuvarande tränare för PSG tröja barn, Christophe Galtier, säkert kommer att få sparken, med tanke på att han inte lyckades vinna Champions League-trofén med klubben, inte heller nationella cupen, konstaterar de att klubben planerar en ny säsong med en ny tränare och att den första favoriten är den tidigare chefen för tränarstaben för Leipzig och Bayern Julian Nagelsmann.

Nagelsmann fick sparken av Bayern i mars och är för närvarande utan kontrakt, och även om han nämndes som ett potentiellt alternativ för Tottenham och Chelsea blev det inget av det till slut. L’equipe uppger att han så småningom kommer att acceptera ett samtal från Paris, och att hans assistent kommer att vara den legendariske Thierry Henry.

De tillägger att den nämnda duon redan har hållit ett möte med ägarna till Billiga Fotbollströjor och att det inom de närmaste dagarna kommer att bli känt om de tar över klubben i denna klubb.

Det tilläggs också att PSG:s styrelse beslutat att avsluta förhandlingarna med Jose Mourinho med motiveringen att han insisterar på ”gammaldags fotboll”, och att de sa till sportchefen Luis Campos att avsluta förhandlingarna med honom också på grund av hans beteende efter Europa League-finalen mot Sevilla, då förolämpade domaren Anthony Taylor.

Lämna ett svar