Publicerad den Lämna en kommentar

Är ett nytt avtal med Manchester City i horisonten för en utlånad brasiliansk ytterback?

Är en ny kontrakt på gång för Manchester Citys utlånade brasilianska högerback Yan Couto? Manchester City tröja Den unge försvararen har imponerat för La Liga-överraskningen Girona så här långt denna säsong. En nyligen rapport indikerar att världsmästarna är angelägna om att förlänga ungdomens kontrakt med klubben.

Transferjournalisten José Félix Diaz har rapporterat att Manchester City har försökt att förnya Yan Coutos kontrakt med klubben. Diaz förklarar vidare att Real Madrid övervakar den unge brasilianska högerbacken. Han tillägger att Manchester City har påbörjat samtal för att förlänga Coutos kontrakt med klubben. När han uttalade sig om Real Madrids intresse för Couto och Citys försök att förlänga den brasilianska spelarens kontrakt sa han: ”För tillfället ser de att han är en spelare som utvecklas på ett brutalt sätt, och att hans kontraktsmässiga situation är fördelaktig för att prova honom. Han har kontrakt fram till 2025 med Manchester City. Det verkar som det har gjorts ett försök till förnyelse.”

Manchester Citys rapporterade försök att förnya Coutos kontrakt med klubben kan indikera att de ser honom som en potentiell ersättare för Kyle Walker. Pep Guardiolas trupp har inte en färdig ersättare för sin kapten.

Om Yan Couto kan fortsätta sin starka form under resten av säsongen kan han spela sig in i Pep Guardiolas planer inför nästa säsong Billiga Fotbollströjor. Om rapporten är korrekt kan en ny affär för Diaz indikera att City ser honom som en potentiell långsiktig ersättare för Kyle Walker.

Lämna ett svar