Publicerad den Lämna en kommentar

Pep Guardiola bekräftar att Kyle Walker kommer att fortsätta som kapten för Manchester City

Pep Guardiola har bekräftat att Kyle Walker kommer att förbli kapten för Manchester City. Manchester City fotbollströja Den engelska landslagsmannen talade i en exklusiv intervju med The Sun tidigare denna vecka då hans privatliv har blivit föremål för ökad granskning. Manchester City-managern vägrade också att dras in i diskussionen kring Kyle Walkers privatliv.

Manchester City-managern blev tillfrågad under sin presskonferens inför matchen om Kyle Walker skulle fortsätta som lagkapten för City. Pep Guardiola förklarade att spelarna beslutar om lagkaptenen och att han inte är involverad i processen. Han sa till media: ’Absolut (han kommer att förbli kapten) eftersom det är ett beslut för laget och inte mitt.’

Guardiola vägrade också att kommentera Walkers privatliv. City-bossen gav ett tydligt svar när han tillfrågades om Citys kapten intervju med The Sun. Guardiola sa: ’Jag kommer inte att prata om det, inte alls, jag pratar inte ett ord om personliga frågor. Jag stöder honom och hans familj. Jag pratar inte om personliga saker.’

Med Manchester City-spelarna verkar vara nöjda med att Walker fortsätter som kapten och Guardiolas svar idag bör diskussionen om Walkers lämplighet för rollen vara avslutad. Billiga Fotbollströjor Medan diskussionen om City-kaptenens privatliv fortsätter vara i fokus för media, är Manchester City och Guardiola fortfarande fokuserade på ärenden på planen.

Mästarna förbereder sig för närvarande för att möta Burnley imorgon kväll. De kommer att vara värdar för Vincent Kompanys sida på Etihad i en avgörande match i Premier League-titeln.

Lämna ett svar