Publicerad den Lämna en kommentar

Kevin De Bruyne är Manchester Citys ess i rockärmen, som han visade mot Burnley.

Kevin De Bruyne är Manchester Citys ess i rockärmen, Manchester City tröja Kevin De Bruyne och han kan vara skillnaden i årets kamp om Premier League-titeln. Sedan han återvände från en fem månaders skadeavstängning har han mer än kompenserat för förlorad tid.

Efter sin matchavgörande insats mot Newcastle har De Bruyne fortsatt sin starka form. Hans hörna ledde till Citys segermål för Nathan Ake mot Tottenham i FA-cupen förra fredagen. Om han hade haft sina målskor på sig mot Spurs skulle han ha gjort ytterligare ett avgörande mål ögonblick innan Akes viktiga mål. Under gårdagens 3-1 seger mot Burnley visade De Bruyne varför han är Citys ess i rockärmen under årets titelstrid.

Redan från avspark var det tydligt att De Bruyne var redo för sin första start sedan han återvände. Billiga Fotbollströjor barn Hans energi var hög, och han var i hjärtat av många av Pep Guardiolas sidas attacker. När den belgiska mittfältaren är i form finns det ingen bättre spelare i Premier League eller i världsfotbollen. Under de 70 minuterna han var på planen visades hans obestridliga kvalitet tydligt. Det kommer att dyka upp tuffare motståndare än Burnley framöver, men det är uppenbart att De Bruyne är ute på uppdrag.

Ett spel visade exakt vad De Bruyne bidrar med och hur avgörande han kommer att vara i årets titelstrid. Hans assist till Julian Alvarez för att göra hans och Citys andra mål för kvällen var allt som gör De Bruyne så speciell. Färdigheten, tankens snabbhet och utförandet var allt som den legendariska Manchester City-spelaren är känd för.

Lämna ett svar