Publicerad den Lämna en kommentar

Citys kapten dyker upp hemma på planen när han ser tillbaka till sitt bästa

Manchester Citys kapten Kyle Walker dyker upp hemma på planen. Manchester City tröja Medan ytterbacken har haft väl omtalade problem utanför planen på planen verkar han närma sig sin bästa form. Det talar mycket om den mentala styrka som Citys kapten har för att kunna lägga sina problem utanför planen åt sidan för att hjälpa lagets jakt på historien.

Kyle Walker var vilad under förra veckans 3-1-seger mot Burnley. Han återvände till startuppställningen för gårdagskvällens knasiga Premier League-match mot Brentford. Walker gjorde en bestämd prestation när han hjälpte Pep Guardiolas lag att välja en avgörande 3-1-seger på GTech Community Stadium.

Genom sina två senaste framträdanden har City-kaptenen börjat återgå till sin bästa form. Han visade målmedvetet mot Tottenham i Citys seger i fjärde omgången i FA-cupen på Tottenham Hotspur Stadium. Walker var bättre igen i gårnattens vinst. Citys högerback var stark i backen när det krävdes och även bra när hans lag hade bollinnehav. Han var en viktig ingrediens i Manchester Citys vinst i natt.Billiga Fotbollströjor

Phil Foden kommer med rätta att få rubrikerna för sin virtuosa uppvisning mot Brentford Kyle Walkers återkomst till form håller på att bli en historia när mästarna fortsätter sitt segerlopp. Pep Guardiolas lag är en bättre enhet när deras kapten är i form. Det har han visat i sina två senaste framträdanden för världsmästarna. Hans tempo längst bak och allsidig defensiv förmåga är en integrerad del av Citys försvar. Hans återhämtningstakt är särskilt viktig med den höga defensiva linje mästarna använder.

Medan Citys kapten och hans personliga liv fortsätter att bli föremål för granskning förtjänar han beröm för sin förmåga att prestera på planen trots så intensiv granskning. Kyle Walker är en viktig del av världsmästarnas uppsättning och han visade det igen i går kväll.

Lämna ett svar