Publicerad den Lämna en kommentar

Startuppställningarna är bekräftade för Manchester Citys match med FC Köpenhamn

Manchester City och FC Köpenhamn har bekräftat sina startuppställningar för kvällens avgörande match på Etihad Stadium. Manchester City fotbollströja Matchen är den andra delen av deras omgång 16 där City har en sammanlagd ledning på 3-1 efter den första matchen.

Det finns flera skadebekymmer för de europeiska mästarna som kommer in i kvällens match. Jack Grealish är utesluten ur spelet på grund av en ljumskeskada. Phil Foden och Jeremy Doku missade City-träningen i går och satte deras deltagande i kvällens match i tvivel. En uppdatering om deras tillstånd väntas när Pep Guardiola frontar media inför kvällens match.

Pep Guardiola sa till media under sin presskonferens före matchen att han är beredd på hotet från Jacob Neestrups sida. Trots att det ligger under med 3-1 kommer FC Köpenhamn att komma in i kvällens match utan något att förlora. De har presterat över förväntan i den här säsongens Champions League och skulle inte älska något hellre än att ge ett monumentalt upprördhet på Etihad.

Här är startuppställningarna inför kvällens Champions League åttondelsfinal på Etihad.

Manchester City

Pep Guardiola har gjort sju ändringar i sin lag som slog Manchester United med 3-1 förra helgen. In kommer Rico Lewis, Manuel Akanji, Joshua Guardiol, Matthew Kovacic, Matthew Nunes, Oscar Bobb och Julian Alvarez. Ut går Kyle Walker, John Stones, Nathan Ake, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Billiga Fotbollströjor,Bernardo Silva och Jeremy Doku.

Jeremy Doku är inte uttagen i City-truppen och Phil Foden placerar sig på bänken för kvällens match.

Starter: Ederson, Lewis, Akanji, Dias (C), Gvardiol, Rodri, Kovacic, Bobb, Alvarez, Nunes, Haaland.

Ersättare: Stefan Ortega, Carson, Walker, Stones, Ake, De Bruyne, Bernardo Silva, Gomez, Foden, Wright, Susoho, Hamilton.

Lämna ett svar