Publicerad den Lämna en kommentar

Jack Grealish kommer att återvända medan Ederson och De Bruyne kommer att missa matchen i Newcastle

jack-grealish-kommer-att-atervanda-medan-ederson-och-de-bruyne-kommer-att-missa-matchen-i-newcastle

Jack Grealish kommer att återvända i helgen för Manchester City. ronaldo tröja real madrid England har varit ur spel sedan Citys 6-2-seger mot Luton Town i den femte omgången av FA-cupen. Men det verkar som att han är redo för uttagning och kan spela imorgon mot Newcastle United på Etihad. FA-cupinnehavarna tar emot Eddie Howes lag i en kvartsfinal i FA-cupen i morgon när de bjuder på att fortsätta sitt FA-cupförsvar.

Pep Guardiola har bekräftat att Jack Grealish är tillbaka och tränar med Manchester City-truppen. Stadschefen fick frågan om status för Grealish som har varit ur spel med en ljumskeskada. Guardiola hade en positiv uppdatering om yttern innan hans lags kvartsfinal i FA-cupen mot Newcastle. Han sa till media: ”Han blir bättre. Han kommer att väljas ut i gruppen (i helgen).

Det är välkomna nyheter för City att ha Jack Grealish tillgänglig för urval. Yttern har en viktig roll att spela för världsmästarna och kommer att behöva hans bidrag när de jagar silver på tre fronter den här säsongen. Nu hoppas man att Grealish kan lägga sina senaste skadekamp bakom sig. Diskantvinnarna kommer att behöva alla händer på däck för de sista stegen av sin 23/24-kampanj.

Guardiola gav också en uppdatering om Kevin De Bruyne och Edersons tillstånd. Paret kommer att missa helgens match med Newcastle men deras tillstånd håller på att förbättras. På frågan om Edersons tillstånd sa Guardiola: ”Ederson blir bättre. Förhoppningsvis är han redo efter landslagsuppehållet.

Citytränaren sa att De Bruyne inte är redo för morgondagens match men han blir bättre. billiga fotbollströjor Guardiola sa på frågan om De Bruynes skadestatus: ”Han (Kevin De Bruyne) är inte redo (för imorgon). Han spelade redan på Anfield med vissa problem. Men han blir bättre, bara inte redo för morgondagen.

När Jack Grealish kommer att återvända är det positiva nyheter för City. Dessutom verkar skadorna som De Bruyne och Ederson lidit inte allvarliga så de verkar ha en chans att möta Arsenal i en avgörande match i Premier League efter landskampsuppehållet.

Lämna ett svar