Publicerad den Lämna en kommentar

West Ham-mittfältaren Paqueta samarbetar i FA:s undersökning om spel

”West Ham-stjärnan Lucas Paqueta har samarbetat med utredningen angående hans påstådda delaktighet i ett vadslagningsprogram”, Argentina tröja sade han på onsdagen.

Det rapporterades förra året att FA hade oro för West Ham-spelaren på grund av möjliga överträdelser av vadslagningsreglerna i samband med de gula kort han fick i Premier League förra säsongen.

Paqueta, som har sagt att han inte har lagt några vad, fortsatte att spela för Hammers efter att anklagelserna framkom. Han lämnades utanför den tidigare Brasiliens tränare Fernando Dinizs trupp för förra årets VM-kvalmatcher.

Med Dorival Jr:s ankomst som huvudtränare blev Paqueta inkallad till vänskapsmatcherna mot England och Spanien.

Det har gått sju månader sedan det hände och jag samarbetar så mycket jag kan med utredningarna,” berättade Paqueta vid en presskonferens.

”West Ham har alltid stöttat mig, det fanns ingen anledning för dem att inte göra det de gjorde, vilket var inget annat än att sätta sin spelare därute för att spela fotboll. Jag är glad att kunna hjälpa till, jag hoppas kunna hjälpa i slutet av säsongen.

Paqueta, som arbetade under Dorival på Flamengo, Liverpool tröja sa att han var glad att ansluta sig till landslaget.

”Jag är glad för uttagningen, för erkännandet av mitt arbete. Att vara i landslaget har alltid varit min dröm, varje barns dröm,” tillade han.

Lämna ett svar