Publicerad den Lämna en kommentar

I den 17:e omgången av La Liga besegrade Real Madrid Villarreal med 4-1.

Matchen i den 17:e omgången av La Liga mellan Real Madrid och Villarreal har avslutats. Real Madrid tröja 2024 Det slutliga resultatet var att Real Madrid besegrade Villarreal hemma med 4-1. Trots en imponerande prestation från de stora fotbollsgiganterna och det tidigare konflikten mellan spelarna visade Villarreal fortfarande styrka. Det är inte ovanligt att de slutar slåss till döden igen i den här matchen. Real Madrid var också mycket motiverat och dödade direkt Villarreal på ett ögonblick.

Det första målet i matchen kom i minut 25. Jude Bellingham hoppade högt framför målet, fångade sin lagkamrats passning och gjorde mål med styrka, Billiga Fotbollströjor vilket hjälpte Real Madrid att ta ledningen med 1-0. Det andra målet kom i minut 38. Rodrigo lyckades göra mål med en volley mitt i kaoset i straffområdet, vilket återigen hjälpte Real Madrid att öka sin ledning och matchen blev 2-0. Villarreal började kontra, i minut 54 gjorde Morales äntligen mål för det bortalag, efter att ha fått en passning från sin lagkamrat sköt han och hjälpte laget att återhämta sig något, och matchen blev 2-1. Det fjärde målet kom i minut 63. Díaz avslutade en framstöt med bara bollen, när han sprang mot målet, snurrade han först åt vänster och höger för att undvika motståndarna som kom för att avvärja, och sedan sköt han mål. Villarreals målvakt lyckades inte rädda bollen och matchen slutade 3-1. Det sista målet kom i minut 68. Veteranen Luka Modrić fångade framgångsrikt bollen som hans lagkamrat hade snappat upp i straffområdet, tryckte direkt och gjorde mål. Matchen blev 4-1. Vid den tiden verkade det nästan omöjligt för Villarreal att komma tillbaka.

Real Madrid visade också sin vanliga styrka i den här matchen och ser fram emot nästa.

Lämna ett svar